..

.. Zdroj: Sephora

Jaké jsou parfémy tohoto léta? Provokativní a ženské!

Když se vysloví jméno Jimmy Choo, všichni si ihned vybaví luxusní lodičky, díky kterým vaše nohy sahají do nebeských výšin. Ale značka Jimmy Choo nejsou jen boty, ale také parfémy. Na letošní jaro si připravila hned dvě novinky. Pro něj a pro ni. A věřte, že vůně umí tato značka dělat stejně dobře, jako boty.

Zapomeňte pro jednou na své oblíbené a léty prověřené vůně, podle kterých vás každý ihned pozná. Zkuste něco nového. Jaro je ideální čas si trochu zaexperimentovat.

Dvě tváře ženy

Nová toaletní voda Jimmy Choo L’EAU dokonale vyjadřuje dvojí stránku ženy. Moderní ženu, která je svůdná, dynamická a zcela svobodná svým duchem. Na druhé straně však představuje její sofistikovanost, jemnost a eleganci. To vše se povedlo skloubit díky symfonii květinových, svěžích a pižmových tónů. Vysoké tóny květu ibišku a bergamotu se zde kombinují s hýčkáním sladké nektarinky a květinovými tóny pivoňky v srdci této vůně. Ovocné a květinové akcenty se přidávají k opojným základním tónům cedrového dřeva a pižma pro ztělesnění kontrastu mezi smyslovostí a sladkostí ženy v duchu Jimmy Choo.

..
.. | Zdroj: Sephora

Rošťák i rebel

Co může být pro ženu neodolatelnější, než dokonale vonící muž. Správně zvolená vůně dokáže evokovat mužnost, vrozenou sebedůvěru a zároveň přirozenost. Přesně tak je tomu u pánské toaletní vody Jimmy Choo Man Ice. Tato osvěžující, výrazná vůně se otevírá citrusovým vánkem s akcenty mandarinky, bergamotu a esencí citronu, které předcházejí intenzivním středním dřevitým tónům a pačuli a esencím cedrového dřeva, podpořených jiskřivým jablkem. Otevírá tak prostor pro rošťáckého ducha v kontrastu s rebelským přístupem a evokuje výbornou náladu a humor. A tomu žena jen těžko odolává.

Obě tyto horké jarní novinky seženete exkluzivně pouze v parfumeriích Sephora.