Video placeholde

Jak Simona Krainová motivuje svoji sestru

Sestra Simony Krainové Yvonna Maléřová přošla nedávno životní proměnou. A byla to právě kritika a zároveň povzbuzování Simony, díky kterým se rozhodla Yvonna na svém vzhledu zapracovat. Začala pravidelně běhat a svěřila se do rukou odborníků, kteří ji pomohou zastavit čas. 

Simona Krainová se svou sestrou Yvonnou mají skvělý vztah. Jsou si opravdu hodně blízké a vzájemně si radí a inspirují se. Volají si denně a řeší spolu vše, co se jich dotýká. Proto, když si před časem Yvonna Simoně posteskla, že její tvář by potřebovala trochu omladit a osvěžit, Simona neváhala a okamžitě ji doporučila konzultaci s lékařkou estetické medicíny MUDr. Evou Urbánkovou z Kliniky YES VISAGE.

Yvonna podstoupila miniivazivní zákrok – omlazení pomocí mezonití. Niťové liftingy pomáhají oddálit proces stárnutí a výkony plastického chirurga v budoucnu. Řeší propadající se a pokleslé tkáně v obličeji jako tváře, podbradek či obočí, které dělají člověka starším a vytváří smutný až unavený výraz v obličeji. Niťový lifting je šetrná technika vypnutí kůže, která "zavěsí a upevní" obličej zpět do jasných a mladistvých kontur a zpomaluje fyziologické změny poklesu tkáně obličeje a krku způsobené stárnutím.

Skalpel není vůbec nutný

Vše je řešeno jen vpichy specální kanylou, bez nutnosti použití skalpelu. Nevznikají tedy ani žádné jizvy a zákrok se provádí jen v lokálním znecitlivění bez nutnosti celkové anestezie. Klient tak může ihned po zákroku odejít domů.

„Zákrok je šetrný a bezbolestný. Na tváři se nejdříve vyznačí místa, kam se mezonitě budou aplikovat. Zaváděli jsme dva druhy mezonití – zpevňující a liftingové. Zákrok je opravdu miniinvazivní. Místo vstupu se znecitliví pomocí anestetika a až poté dochází k samotnému zavedení mezonitě. Yvonně jsem aplikovala zpevňující mezonitě kolem úst tak, aby došlo k pozvednutí mírně pokleslých koutků a hlavně se zamezilo dalšímu poklesu. A právě o prevenci proti stárnutí celý zákrok je. Dále jsem aplikovala liftingové nitě, které také zpevňují, ale zároveň tvarují obličej zpět do jasných a mladistvých kontur,“ popsala zákrok lékařka estetické medicíny MUDr. Eva Urbánková z Kliniky YES VISAGE.

Na závěr jsem oživila oční okolí za pomoci směsi kyseliny hyaluronové a křemíku pro zjemnění jemných vrásek a aplikovala jeden mililitr výplně do nosoterních rýh, “ dodává lékařka.

Na kliniku Yvonnu doprovázela její sestra, které ji ve zkrášlování radí a podporuje. „Yvona se mi před časem svěřila s tím, že jí začíná povadat obličej a chtěla poradit, co by s tím mohla udělat. Rozhodně nechtěla nic invazivního. Doporučila jsem jí, ať se obrátí na odborníky z Klinky YES VISAGE, neboť já sama na kliniku už několik let docházím a jsem s přístupem i výsledky jejich práce velmi spokojená. Objednala se k paní doktorce na konzultaci a byla doporučena právě tato zkrášlující metoda,“ prozrazuje Simona Krainová.

Video placeholde

A jak se po zákroku cítila sama Yvonna? „Během zákroku jsem vůbec žádnou bolest nepociťovala, protože paní doktorka je prostě úžasná. Skoro jsem u toho usnula, takže naprostá pohoda. A ani po zákroku necítím žádnou bolest. Určitě to doporučuji každá ženě. Už během zákroku, kdy byla hotova jedna strana, byl okamžitě patrný velký rozdíl. S výsledkem jsem moc spokojená,“ svěřuje se sestra Simony Krainové.