Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: instagram.com/taytay_xx

Instagram pobláznil nový trend: Kromě vánočních stromů se zdobí i obočí!

Pokud už máte ozdobený stromeček, můžete se ještě vánočně vyřádit na svém obočí. Instagram teď ovládl nový a dost bláznivý trend – zdobení obočí blýskavými kamínky. Co na to říkáte?

Obočí připomínající větvičky vánočního stromku nás vlastně ani tolik nešokuje. Byly tu už plyšové bambulky, kterými se zdobila oční víčka, blýskavé kamínky místo očních linek, duhové řasy, které byly vrcholem unicorn mánie, nebo absolutní bizár v podobě lepení barevných chlupů do nosu. A tak je vlastně vánoční zdobení obočí jen dalším úletem v řadě. Mikrotrendem, který na pár dnů poblázní svět a jak rychle se objevil, tak zase zmizí.

Christmas Tree Eyebrows are here. Why stop at your sweater? Spread Christmas joy via your face. 🎄✨😏 #ChristmasTreeEyebrows (See full video on my YouTube channel)

Příspěvek sdílený Taylor R (@taytay_xx),Pro 5, 2017 v 6:57 PST

Za vánočním zdobením obočí stojí mladá vlogerka Taylor R., která říká: "Proč nosit Vánoce jen na svetru, když je můžete mít i na obočí."Zajímavý názor, ale to nás asi úplně nepřesvědčí. Dokážu si představit, že si něco podobného vyrobíme s kamarádkami po pár skleničkách vína u jedné z nás doma, ale že bychom s tím vyrazily na večírek, to asi nehrozí. Předpokládám, že to máte stejně!

Christmas Tree Eyebrows Trend ? ... —————————————————————— 🎄inspired by @taytay_xx #christmastreeeyebrowtrend #eyebrowtrend #christmasmakeuplook #bretmansvanity #eyebrows #makeup #christmastreeeyebrows #undiscoveredmuas #undiscovered_muas

Příspěvek sdílel uživatel @ cakedbycass,Pro 10, 2017 v 3:45 PST

Před pár dny ještě hashtag #christmastreeeyebrows neexistoval. Dnes pod ním najdete na Instagramu více než 400 příspěvků.

Keep your peepers peeled for this video coming out tomorrow!

Příspěvek sdílel uživatel @ fallonfraser,Pro 18, 2017 v 4:04 PST