Jak se změnil vzhled kabelky za posledních 100 let?

Jak se změnil vzhled kabelky za posledních 100 let? Zdroj: iStock.com

Historie kabelky: Co v ní nosily naše prababičky a jak se změnila za posledních 100 let?

Schválně, co nosíte v kabelce každý den? Peněženku, mobilní telefon, diář, rtěnku, papírové kapesníky, mnohé z nás i tablet nebo čtečku a spoustu věcí, které se tam za nějakou dobu nashromáždily. Víte, jaké nezbytnosti měla ale v kabelce vaše prababička?

Dámská kabelka patří mezi nejoblíbenější doplňky dámského šatníku a existují ženy, které jich nemají nikdy dost. Velké, malé, psaníčka, shoppery, každá příležitost i outfit si žádají své.

Podívejte se, jakým vývojem prošla kabelka za posledních 100 let. Neméně zajímavé je i to, co v daném období kabelky obsahovaly – nezbytná pudřenka nebo krabička cigaret. A víte, kdy se poprvé objevily obří praktické kabelky? To vše uvidíte v našem videu v úvodu článku.

Plánujete svatbu? Všechno, co potřebujete, najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Tipy na nejkrásnější místa na obřad, přehledný harmonogram, kdy a co zařídit, nejnovější trendy přímo z přehlídek, tipy na šaty, účesy, nejkrásnější květiny nebo dorty, zkrátka vše, co potřebujete pro plánování Dokonalé svatby!