.

. Zdroj: internal

Celebrity v červené: Inspirujte se nejžhavější barvou podzimu už teď!

Už se o tom šušká delší dobu – absolutní jedničkou mezi barvami má být tento podzim červená. Ještě než ale vyrazíte do obchodů, inspirujte se letošními červenými outfity celebrit. 

Zatímco na jaře byla hitem růžová (tzv. millennial pink) a v létě žlutá, barvou tohoto podzimu bude jednoznačně červená. Do svých kolekcí ji letos zařadila většina návrhářů: Nechyběla například na přehlídkách Prada, Chloé, Fendi, Gucci, Valentino, Dolce & Gabbana, Versace, Balenciaga, Proenza Schouler, Max Mara, Oscar de la Renta nebo Alexander McQueen.

A celebrity, které většinou mají „právo prvního zkoušení“, už se postupně začaly ukazovat ve svých červených outfitech. Jednou z těch, které doposud zazářily snad nejvíc, byla Kate Middleton, která během královské návštěvy Berlína oblékla bohémské šaty od Alexandra McQueena.

Oproti tomu protichůdné reakce vzbudila Rihanna, jež si na londýnskou premiéru filmu Valerian a město tisíce planet vzala objemnou róbu Giambattista Valli. Červenou nosí i Victoria Beckham, která ji zároveň představila ve své kolekci pro podzim a zimu 2017/18.

A jak to sluší v červené dalším slavným dámám? Podívejte se do galerie a inspirujte se!

Pokud si netroufáte na červený outfit, zkuste alespoň pusu. Podívejte se na video, jak si precizně nanést červenou rtěnku.

Video placeholde