Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: Instagram/solidandstriped

Budou tyto plavky největším hitem letošního léta?

Aktuálně nás sice nejvíce zajímají péřové bundy a hřejivé svetry, ale proč se v půlce ledna trochu nezasnít o horkých letních dnech. Ve světě módy se už začíná řešit, které plavky budou letos v kurzu. Máme tu žhavé adepty na vítěze. Jak se vám líbí?

Léto se zdá tak vzdálené, ale občas, když si stoupneme na váhu, zděsíme se, že plavková sezóna začíná už za 5 měsíců. Pokud se vám po Vánocích při představě vašeho těla v bikinách téměř derou slzy do očí, určitě budete mít radost z plavek, o kterých se už teď říká, že budou jedním z největších letních hitů. A proč jsou vlastně tak super?

The Nina. #onvacationwe

Příspěvek sdílený Solid & Striped (@solidandstriped),Pro 21, 2017 v 10:39 PST

Asi vám došlo, že se jedná o jednodílné plavky. A to je dobrá zpráva! Protože ať se budeme snažit sebevíc, kila navíc v bikinách zkrátka nezamaskujeme. Zbrusu nové kolekci plavek značky Solid & Striped dominují právě jednodílné plavky ze žebrovaného materiálu v sedmi různých barevných odstínech, které perfektně vytvarují vaše křivky. Siluetě lichotí nejen nevšední materiál, ale také barevný pásek, který vám vyčaruje úzký pas a tvar přesýpacích hodin. V neposlední řadě hrají velkou roli i špagetová ramínka, která zase opticky zúží ramena a nechají vyniknout váš dekolt. Takže obava, že by tyto jednodílné plavky působily usedle, není v tomto případě na místě.

#repost #anthropologie . #onvacationwe

Příspěvek sdílený Solid & Striped (@solidandstriped),Pro 22, 2017 v 11:54 PST

Jejich jedinou nevýhodou je cena. Plavky vás v přepočtu vyjdou zhruba na více než 3 tisíce korun. Nezbývá než doufat, že se i jiné značky inspirují a konečně začnou vyrábět plavky, ve kterých se každá z nás bude cítit skvěle bez ohledu na to, jestli ručička váhy ukazuje na naše vysněné číslo, nebo ne.