.

. Zdroj: profimedia.cz

Barvy vlasů, které ovládnou rok 2018: Popelavá a krémová blond, rubínová i černá!

Je na čase dát sbohem letošním trendům a začít vstřebávat nové, které ovládnou rok 2018. Připravily jsme pro vás šest odstínů vlasů, které budou hned zkraje nového roku absolutním hitem. A určitě vás nepřekvapuje, že hollywoodské krásky se jimi pyšní už se značným předstihem. 

Růžovo-zlaté odstíny

Herečka Amber Heard ráda experimentuje s různými blond odstíny. Aktuálně vsadila na kombinaci zářivé blond s jemnými narůžovělými odlesky. Pro všechny světlé typy, jako je Amber, je tento romantický odstín jako stvořený!

Amber Heard
Amber Heard | Zdroj: profimedia.cz

Popelavá blond

Další trend pro blondýnky, které jejich dosavadní barva omrzela. Popelavý nádech dodá klasické blond šmrnc, to ví i transgender herečka Laverne Cox, která s oblibou střídá nejrůznější studené barevné tóny.

Laverne Cox
Laverne Cox | Zdroj: profimedia.cz

Chladná stříbrná

Metalické odstíny jsou v kurzu. A to nejenom na oblečení, doplňcích nebo v líčení. Kim Kardashian je samozřejmě lehce napřed, a tak už se pyšní nádhernými kovovými vlasy s modro-růžovými odlesky.

Kim Kardashian
Kim Kardashian | Zdroj: profimedia.cz

Krémová blond

Nezní to sice příliš atraktivně, ale tomuto zářivému odstínu blond se také říká "máslový". Pokud jste podobný typ jako herečka Emma Stone, bude vám teplý tón určitě slušet.

.
. | Zdroj: profimedia.cz

Havraní černá

Pokud jste už dříve toužila po inkoustově černých vlasech, je ten pravý čas si splnit svůj sen. Rozhodně nemusíte radikálně změnit image a vsadit na pixie sestřih jako Zöe Kravitz, temně černá bude vypadat božsky na všech délkách vlasů.

Zoë Kravitz
Zoë Kravitz | Zdroj: profimedia.cz

Rubínové odlesky

A konečně něco pro brunetky, které neláká proměna v blondýnku ani černovlásku. Kaštanově hnědým vlasům dodá šmrnc temně rudá barva. Nelekejte se. Rozhodně nemusí být na celých délkách vlasů, stačí pár pramínků, které budou na první pohled vyčnívat mezi hnědými vlasy. A kdo má odvahu, může do toho jít po hlavě jako modelka Jourdan Dunn!

.
. | Zdroj: profimedia.cz