Dermacol, dermacol.cz, 49 Kč

Dermacol, dermacol.cz, 49 Kč Zdroj: Archiv firem

Yves Saint Laurent, douglas.cz, 939 Kč
Jenny Lane, 75 kč
Volume Obsession, douglas.cz, 279 Kč
.
5
Fotogalerie

Barevné řasenky jsou zpět: Troufnete si osvěžit své líčení?

Pro někoho svěží trendy, pro jiného šílenost. Co si o barevných řasenkách myslíte vy? Když se líčení povede, dokáže například modrá mascara s očima. Inspirujte se!

Černá řasenka je klasika. S létem, hudebními festivaly i večírky pod širým nebem však zatoužíme po něčem extra. A právě proto byste měla vyzkoušet barevnou řasenku, která z všedního líčení jako mávnutím kouzelného proutku vykouzlí make-up hodný té nejstylovější letní party.

Letos je v kurzu pět barev řasenek, které si oblíbily nejen slavné krásky nebo milovnice kosmetických novinek, ale také módní návrháři, kteří je často využívají na svých módních show. Jednou z oblíbených barev je žlutá, a i když se to možná na první pohled nezdá, dokáže vykouzlit zářivý pohled. Nejlépe se hodí k oříškově hnědým očím a klasické černé lince. Pokud je pro vás až příliš nápadná, můžete sáhnout po modré, která ladí ke každé barvě očí. Méně výrazná, ale přesto maximálně trendy, je fialová, která prohloubí pohled všem zelenoočkám.

A na konec největší odvaz. V top paletce barev najdete letos i zářivě růžovou a limetkové zelenou, které ocení opravdu jen ty nejodvážnější.

A malá rada na závěr. Pokud se rozhodnete některou z barevných řasenek vyzkoušet, počítejte s tím, že odličování bývá poněkud složitější, než s běžnou černou řasenkou. Sáhněte po speciálních odličovačích pro voděodolný make-up, ty by si měly s mascarou hravě poradit.

Inspiraci najdete v naší fotogalerii:

Barevné řasenky jsou zpět: Troufnete si osvěžit své líčení?

Dermacol, dermacol.cz, 49 Kč
Dermacol, dermacol.cz, 49 Kč | Zdroj: Archiv firem
Yves Saint Laurent, douglas.cz, 939 Kč
Yves Saint Laurent, douglas.cz, 939 Kč | Zdroj: Archiv firem
Jenny Lane, 75 kč
Jenny Lane, 75 kč | Zdroj: Archiv firem
Volume Obsession, douglas.cz, 279 Kč
Volume Obsession, douglas.cz, 279 Kč | Zdroj: Archiv firem
.
. | Zdroj: internal