...

... Zdroj: Andělské zvonky

Andělské šperky, které budete milovat vy i váš partner

 Obstojíte, až si vás prohlédne jarní slunce? Věříme, že kosmetiku, šaty a jídelníček už promyšlené máte. Možná se chystáte ke kadeřníkovi. Nezapomeňte však na šperk. Co byste potom byla za královnu bez koruny krásy? Andělské šperky přitáhnou pozornost každého muže.

Aby si vás všiml

Stříbrný náhrdelník s přívěskem stromu života zpracovaného do tvaru srdce je nepřehlédnutelný. Výborně se hodí do výstřihu tvaru V a do rozepnuté košilové halenky. Má precizně vypracované detaily, jako ostatně všechny šperky značky Engelsrufer. Jsou na něm použity tři povrchové úpravy stříbra, aby vynikly jemné detaily. Nejlepší na tom všem je, že se váš partner bude muset sklonit, bude-li chtít rozeznat malého Buddhu, lotosový květ, nebo letící duši v podobě ptáčka.

Filigránské detaily na špercích Engelsrufer
Filigránské detaily na špercích Engelsrufer | Zdroj: Andělské zvonky

Strom života z kolekce Andělských šperků
Strom života z kolekce Andělských šperků | Zdroj: Andělské zvonky

Aby se zamiloval

Kombinace rosé, bílého stříbra a perličkové šňůrky je prostě úchvatná. Jemná, krásná a trochu provokující. Andělská křídla Engelsrufer jsou symbolem úniku od každodenních starostí. Na křídlech anděla se dotknete nebes. Zanechte za sebou všechny problémy a začněte znovu. Nepodceňujte sílu symbolů, s bílou magií andělských křídel budete okouzlující a milovaná.

Andělský zvonek s křídlem, stříbro v úpravě rosé
Andělský zvonek s křídlem, stříbro v úpravě rosé | Zdroj: Andělské zvonky

Aby po vás toužil

Musí vám to slušet. Jaká je vaše oblíbená barva? V andělských zvoncích Engelsrufer můžete měnit korálek uvnitř za jinak barevný a tak ladit šperk k různým outfitům. Přes den se určitě hodí veselé barvy jako je žlutá, tyrkysová nebo červená. Důležitá je i symbolika barev. Čevená je vášeň, temperament a láska. Žlutá je povzbuzení, lehkost i lehkomyslnost. Tyrkysová zase chlad a odtažitost. Večer je pak rafinované zvolit černou. Stříbrný šperk s černým korálkem totiž působí velice svůdně. V kombinaci s černým skleněným andělským křídlem Engelsrufer až démonicky. Budete neodolatelná!

Nekonečné možnosti kombinace barev korálku a stříbra ve špercích Engelsrufer
Nekonečné možnosti kombinace barev korálku a stříbra ve špercích Engelsrufer | Zdroj: Andělské zvonky

Otevřte malou klícku andělského zvonku a vyměňte korálek
Otevřte malou klícku andělského zvonku a vyměňte korálek | Zdroj: Andělské zvonky

Aby vás neopustil

Šperk, který bude vyjadřovat vaši vyrovnanost a vnitřní klid, je právě tento kousek. Grafický symbol v malých kroužcích je posvátná slabika óm. Pokud jste se někdy pokoušela o meditaci, není potřeba nic vysvětlovat. Nejvyšší mantra je vibrací vesmíru, otvírá brány do absolutna a bude hrát ve vašem životě zásadní roli. Krásné, oduševnělé a vyrovnané ženy muži neopouštějí.

..
.. | Zdroj: Andělské zvonky

Originální a neokoukané šperky z andělské dílny Engelsrufer si prohlédněte na stránkách andelske-zvonky.cz