...

... Zdroj: profimedia.cz

6 letošních trendů, které budou v roce 2018 totálně out! Co je nahradí?

Konec roku je ideální na třídění šatníku. O pár týdnů později už totiž váš milovaný kousek může být absolutně pasé. Rozhodně však nezoufejte, příští rok si pro nás připraví zase spoustu zbrusu nových trendů, které zahojí šrámy po našem starém oblíbeném oblečení. 

Choker

Náhrdelníky těsně kopírující krk se držely na výsluní přibližně dva roky. Užijte si je ještě na vánočním nebo silvestrovském večírku a pak je nechte na chvíli odpočívat. Vládu příští rok převezmou náušnice. Takže se můžete začít zásobovat.

Odhalená ramena

Jestli jste si v létě zamilovala romantické topy a šaty s odhalenými rameny, budete zřejmě zklamaná. Pokud jste je na zimu uklidila na dno skříně, nevytahujte je ani s příchodem jara. Odhaleným ramenům zkrátka odzvonilo. Ale můžete nechat vykukovat jen jedno, asymetrie bude stále v kurzu.

Bucket kabelka

Kabelky připomínající vak, který se nahoře stahuje šňůrkou, zažily letos velký boom. Bohužel se však mezi žhavými trendy doplňky dlouho neudržely. Z prvních příček je totiž postupně vytlačují kabelky s pravidelným a pevným geometrickým tvarem. Nemusíte však na ně úplně zanevřít! Na koncert nebo jako příruční taška na cestování se budou pořád perfektně hodit!

Dlouhá délka

Volné nohavice sahající až na zem, mnohdy dole tak široké, že zakryjí i boty. Tak těm je teď konec. Stejně tak budou v příštím roce pasé maxi sukně. Dlouhé délky vystřídá lehce prodloužená midi.

Bomber

Zamáčkněme slzu, jednou to zkrátka přijít muselo. Stejně jako bucket kabelky se rozhodně ani bombery nedostávají na černou listinu, zkrátka jen nebudou tolik v kurzu. Příští rok by je měly převálcovat zdobené trenčkoty a oversized blazery.

Korzet

Éra Kim Kardashian postupně odchází a s ní i korzety, ze kterých Kim udělala módní hit. Zvýraznění pasu je samozřejmě stále v kurzu, ale korzetem už si nepomáhejte! Vsaďte raději na pásek.