www.different.cz/‎

www.different.cz/‎ Zdroj: www.different.cz

5 top bot letošního jara

Máte rády boty? Koketujete s výlohami s obuví a každou chvíli vám přistane v botníku nový kousek? Když se s někým potkáte, směřuje váš pohled často na nohy? Rádi se inspirujete novými trendy a nebojíte se experimentovat? Pokud jste na všechny otázky odpověděly ,,ano". Máme pro vás skvělou zprávu - Jste otomanky! A protože na této diagnóze není ale vůbec nic špatného, máme pro vás inspiraci v podobě 5 top bot letošního jara. 

Espadrilky Melissa

Brazilská značka Melissa, která se proslavila po celém světě plastovými botami s neodolatelnou žvýkačkovou vůní, letos představila nadčasové espadrilky s otevřenou špičkou na imitované jutové podrážce. Tyto hnědé krásky jednoduše sladíte k vašim oblíbeným outfitům. Navíc, jejich nadměrně pohodlné vnitřní stélce, neodoláte a vaše nohy o ně budou škemrat každý den.

www.different.cz/‎
www.different.cz/‎ | Zdroj: www.different.cz

Boty Melissa se staly ikonou v módním světě, a tak by neměly chybět ani ve vašem botníku.

Originální boty Desigual

Kombinaci pohodlného korkového klínku a džínoviny, neodolají ani odpůrkyně vysokých bot. Tyto originální boty Desigual jsou naprostým ,,must have" sezóny. Korkový klínek je pohodlný, pásky jsou vyměkčené a stélka je ortopedicky tvarovaná. Co více si u takto originálních bot ještě přát?

www.different.cz/‎
www.different.cz/‎ | Zdroj: www.different.cz

Baleríny Zaxy

V balerínách Zaxy budete mít s každým krokem pocit, že chodíte po polštářcích. Mají totiž neuvěřitelně měkkou a pohodlnou stélku. Zaxy patří mezi oblíbené plastové boty, které nejsou na trhu dlouho. Jsou měkké, lehké, přizpůsobivé a dokonce ekologické a hypoalergenní. Značka bot Zaxy je mladší sestřičkou úžasných voňavých bot Melissa. A po pár letech testování musíme říci, že jsou skvělé podobně jako jejich starší ségra. Zaxy jsou totiž přesně ten typ bot, které celé jaro a léto nesundáte z nohou.

www.different.cz/‎
www.different.cz/‎ | Zdroj: www.different.cz

Naprostým bestsellerem jsou tyto pastelové krásky s aplikací květiny na špičce.

Tenisky Converse

Že bílé ,,Conversky" nikdy nevyjdou z módy a rozhodně by neměly chybět v botníku botomanky víme. Ale není bílá jako bílá a rozhodně se nemusíte bát trochu experimentovat. Letos na teniskách Converse frčí metalické aplikace a prvky - stříbrné, zlaté nebo bronzové. Proto jsou tyto tenisky Converse se stříbrnou metalickou špičkou jasnou volbou.

www.different.cz/‎
www.different.cz/‎ | Zdroj: www.different.cz

Krásné boty Crocs

Znalkyně bot už dávno vědí, že boty Crocs nejsou jen ty plastové ,,nevzhledné", ale ultrapohodlné dřeváky. Boty Crocs totiž vyrábí i naprosté stylovky. Zachován jim je speciální materiál Croslite i ortopedicky tvarovaná stélka. Design se však neustále mění. Ona značka Crocs už dávno po celém západním světě prodává nádherné baleríny nebo sandály. Jen k nám do ČR se dlouho nedováželi. Nicméně obchod www.different.cz přesně takové kousky z kolekcí vybírá a servíruje vám je přímo do vašeho botníku.

www.different.cz/‎
www.different.cz/‎ | Zdroj: www.different.cz

Nutno říci, že i ,,crocsky" podléhají aktuálním trendům a letošním kouskem no.1 jsou tyto unikátní stříbrné slip-ony s flitry.

Správná botomanka má přehled a umí si vybrat boty, které jsou pohodlné, kvalitní a přitom originální a krásné. A tak se dlouho nerozmýšlejte a udělejte si radost. Proč? Protože si to prostě zasloužíte!

Vstupte na www.different.cz a kochejte se výběrem těch nejkrásnějších jarních bot.