.

. Zdroj: internal

5 tipů, jak v létě kombinovat bílé džíny. Inspirujte se!

Léto se přehouplo do své druhé půle a vy už jste vynosila všechny šaty? Zkuste sáhnout po jiné letní klasice – bílých džínách. Máme pro vás pět tipů, jak je letos nosit.

Bílé džíny jsou letní klasikou, kterou zcela jistě také máte v šatníku. Tak je znovu vytáhněte! Nosí se všechny střihy i styly – úzké, boyfriend, do zvonu, roztrhané a dokonce i lacle. V následujících kapitolách se inspirujte, s čím je kombinovat.

Pokračování 2 / 6

Bílá k bílé

Těžko říct, jestli za to může topmodelka Gigi Hadid, která si libuje v monochromních outfitech, ale bílo-bílé outfity jsou rozhodně trendem. Okořenit ho můžete zajímavým doplňkem, barevnými botami nebo bílým trikem s nápisem.

Pokračování 3 / 6

Proužky

Když se potkají dvě nadčasové klasiky v jednom outfitu, nemůže to dopadnout špatně. Důkazem jsou bílé džíny a pruhované tričko. Chcete-li aktuálnější verzi, vsaďte na košili se svislými proužky.

Pokračování 4 / 6

Zvony

Flares neboli džíny s rozšířenými nohavicemi nejsou momentálně mainstreamovým trendem, a tak budí pozornost i samy o sobě. Zkombinujte je s jednoduchým topem a víc nepotřebujete. Navíc krásně prodlouží nohy!

Pokračování 5 / 6

Lacle

Jak nosit kalhoty s laclem a nepřipadat si jako batole? Jednoduše! Zkombinujte je s bílou košilí. Další verze all-white outfitu, která nenudí!

Pokračování 6 / 6

Halenky

Bílé džíny vám poslouží jako nepokreslené plátno – můžete si k nim dovolit i extravagantní top, který o to lépe vynikne. Boty na vysokém podpatku pro změnu vyniknou, když si na džínách ohrnete nohavice.

Jaké džíny jsou boyfriend a jaké flare? Zorientujte se díky našemu manuálu.

Video placeholde