.

. Zdroj: internal

5 barev vlasů, které budou symbolem letošního podzimu!

Letos na podzim si v záplavě trendy barev vlasů ani nevšimnete, že už týden v kuse prší a topení jede na maximum. Dáte přednost krémové blond, nebo raději tajemné havraní černé? Inspirujte se u slavných žen. 

Krémová blond

Blondýnky, pozor! Pokud toužíte po drobné změně, vsaďte na mix platinové blond s temnějším odstínem, který dohromady vytvoří hřejivou krémovou barvu jako stvořenou pro podzimní dny. Tomuto odstínu je už roky věrná ta nejpravější blondýnka ze všech Reese Witherspoon a nedávno na ni přesedlala i exotická herečka Zoë Kravitz.

Čtěte dál!

Tip na efektní, ale jednoduchý účes:

Video placeholde

Pokračování 2 / 5

Karamelové rozzáření

Brunetky, pokud chcete vašim vlasům dodat po létě svěžest a nepřehlédnutelný lesk, vsaďte na jemné a nepravidelné proužky v karamelovém odstínu. Nosí je Selena Gomez, Ciara i JLo. A myslete na to, že nejlépe vypadají ve vlnitých vlasech.

Pokračování 3 / 5

Havraní černá

Temně černá barva vlasů se vrací! Vizáž sexy bledé upírky je totiž aktuálně v kurzu. Pokud jste po inkoustových vlasech dříve toužila, neváhejte. S příchodem jara můžete zase začít trošičku zesvětlovat. A jestli máte zelenomodré oči jako topmodelka Adriana Lima, je hřích, že ještě nemáte havraní vlasy.

Pokračování 4 / 5

Světlé délky, tmavý vršek

Pokračování 5 / 5

Bronde

Naprosto ideální volba pro ženy, které chtějí být tak trochu blondýnka i brunetka zároveň. Bronde (blond&brunette) se drží na výsluní už několikátý rok, a tak rozhodně nemusí být jen sezónní záležitostí.