...

... Zdroj: istock.com

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
5
Fotogalerie

3 žhavé nehtové trendy pro letošní léto!

Jaké jsou nejnovější trendy v nehtovém designu? Dobrou zprávou je, že pokud jste jenom trošku šikovná a trpělivá, vytvoříte si stylové nehtíky i sama doma. Podívejte se, jaké vzory jsou právě teď v kurzu!

Pokračování 2 / 4

Jako tvářenka

Žhavý trend pochází z Asie, kde ho už nějaký ten pátek znají. Spočívá v tom, že střed nehtu je načervenalý nebo narůžovělý stejně jako tváře, když se namalují tvářenkou. Můžete použít světle růžový až korálový lak, pokud budete zbytek nehtů lakovat průhledným lakem. S odstíny si můžete libovolně hrát. Skvěle vypadá kombinace vínového středu a sytě červeného zbytku. Střed ve tvaru kolečka nemusí být jako dělaný kružítkem, zvládnete ho i pouhou rukou. Popřípadě si vytvořte šablonku ze čtvrtky, kde uprostřed vystřihnete malé kolečko, které nakonec přelakujete.

Pokračování 3 / 4

Precizní negativ

Takzvaný "negative space nails" nemá vlastně žádná pravidla. Každý nehet může být jiný, na každém si můžete udělat různé geometrické tvary, ale barevně by měly být sladěné. Uvolněný design nehtů, který na první pohled přiláká opravdu hodně pozornosti, si oblíbili i přední světoví návrháři na svých přehlídkách. Pokud nemáte dostatečně bujnou fantazii na to, abyste si vlastní design vymyslela, inspirujte na se internetu. Stačí zadat: negative space nails.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: Instagram: @squarednail

Pokračování 4 / 4

Duhové barvy

Barevné proužky na nehtech jsou symbolem tohoto léta. Působí svěže, vypadají dokonale na opálených rukách a co víc, můžete si zvolit kombinace svých oblíbených barev, které byste třeba v oblečení vůbec mixovat nemohla. Nanášení duhových proužků není úplně jednoduché. Buď můžete barvičky odstupňovat podle odstínů a natřít celý nehet tou nejsvětlejší, pak o kousek níž tmavší a tak dále. Nebo si zkuste doma vyrobit šablonku a s pomocí tenkého štětečku to zvládnete!

Krásné nehty budete mít jen tehdy, když budete pečovat o ruce. Vyzkoušejte třeba parafínový zábal, který je dokonale vyživí:

Video placeholde