Osvěžující tělové mléko na nohy Q10 + mentol 200 ml, 164,90 Kč

Osvěžující tělové mléko na nohy Q10 + mentol 200 ml, 164,90 Kč Zdroj: Beiersdorf

3 tipy, jak na krásnější tělo za 10 dní

Jaro je za dveřmi, tak proč ho nepřivítat s krásnou postavou, pružnou a pevnou pokožkou, bez celulitidy a strií? Víme, jak vše zvládnout rychle, účinně a komplexně ve třech jednoduchých krocích!

1. Péče pro pevnější pokožku za 10 dní

Oblíbené tělové mléko má nyní ještě účinnější složení obohacené o dva silné antioxidanty: vitamín C a koenzym Q10, které již za pouhých 10 dnů dokážou zpevnit pokožku a dodat jí pružnost.

Konec těžkým, oteklým a unaveným nohám. Tato letošní novinka se díky lehkému složení do pokožky ihned vstřebá, osvěží ji a zpevní za 10 dní. Při pravidelném používání už po 4 týdnech redukuje viditelné projevy celulitidy. Dejte sbohem unaveným nohám. Novinka s koenzymem Q10 a chladivým mentolem pokožku nohou nejen zpevní a zbaví celulitidy, ale i okamžitě osvěží

Osvěžující tělové mléko na nohy Q10 + mentol 200 ml, 164,90 Kč
Osvěžující tělové mléko na nohy Q10 + mentol 200 ml, 164,90 Kč | Zdroj: Beiersdorf

2. Správná výživa plná vitamínů

Vyzkoušejte recept na smoothie pro krásnou a pevnou postavu s obsahem koenzymu Q10. Do mixéru dejte jeden oloupaný a nakrájený středně velký pomeranč, 200 g jahod, 1 polévkovou lžíci sezamových semínek a přidejte vodu podle toho, jak chcete mít smoothie husté. Vše rozmixujte a ihned vypijte. A to není všechno -10denní jídelníček sestavený výživovým specialistou najdete na stránkách nivea.cz.

3. Cvičení v pohodlí domova

Na nivea.cz najdete ty nejlepší cviky pro krásnou postavu, pevný zadeček, ploché bříško i tipy, jak si poradit s celulitidou.

Ušetřete svůj drahocenný čas a raději ho věnujte rodině, sobě i koníčkům. Odteď už díky značce NIVEA nemusíte ztrácet hodiny chozením do fitness center, do posiloven ani k trenérům. Nyní vše zvládnete v pohodlí svého domova.