Anti cellulite spa-intenzivní kúra, For Life Managa, forlifemadaga.com, 1066 Kč za 500 ml

Anti cellulite spa-intenzivní kúra, For Life Managa, forlifemadaga.com, 1066 Kč za 500 ml Zdroj: archiv firem

...
Tělové mléko Korres s fíky, Korres, vemzu.cz, 320 Kč
Sprchový olej grep, Saloos, 114 Kč
Sada kompletní péče o tělo, For Life Managa, forlifemadaga.com, 760 Kč
Pleťové samoopalovací mléko, Nobilis Tilia, eshop.nobilis.cz, 224 Kč
19
Fotogalerie

3 kosmetické rituály, díky kterým budete vypadat v plavkách skvěle!

Někdo se plavkové sezóny nemůže dočkat, pro jiného je to zase noční můra. Bez dodržování zdravé životosprávy a pravidelného pohybu pravděpodobně nikdy nebudete se svým tělem maximálně spokojená, ale díky několika snadným rituálům a kosmetickým přípravkům bude vaše tělo u vody vypadat opravdu skvěle!

Pokračování 2 / 4

Zbavte se staré kůže

Nikdy není pozdě na to, abyste začala s peelingem. Sice vás zbaví prvního jarního opálení, ale když se zbavíte odumřelé kůže ještě před dovolenou, vydrží vám opálení mnohem déle. Peeling je potřeba provést zhruba jednou týdně a vždy na mokré pokožce. Až vyrazíte na dovolenou, peeling nějaký čas nepoužívejte, protože jinak byste se zbavila bronzu, na kterém jste poctivě celé dlouhé dny pracovala. Kromě dlouhodobého opálení bude vaše pokožka také mnohem hladší a zářivá.

...
... | Zdroj: istock.com

Pokračování 3 / 4

Zredukujte celulitidu

Pomerančové kůže se samozřejmě nezbavíte ze dne na den, ale když se budete snažit, můžete ji před letní dovolenou alespoň trochu zredukovat. Začněte u svého jídelníčku. Dopřejte tělu dostatek zdravých tuků, které najdete v rybách, sýrech nebo avokádu. K pití si dopřejte zelený čaj, který je známý právě pro svou schopnost zbavovat tělo toxinů. Myslete také na dostatek tekutin, hlavně obyčejné vody. Kromě vnitřní hydratace je také potřebná ta vnější. Takže pravidelně používejte hydratační krémy, které vaší pokožce dodají vláhu. Nic nezkazíte ani speciálními přípravky proti celulitidě, kterými se však musíte poctivě mazat minimálně jednou denně alespoň měsíc.

...
... | Zdroj: istock.com

Pokračování 4 / 4

Nepodceňujte opalovací krémy

Aby vaše tělo vypadalo v plavkách co nejlépe, musíte dodržovat zásady zdravého opalování. Nezapomínejte na to, že sluneční paprsky kůži vysušují, a tak je opravdu potřeba i během dovolené dodržovat pitný režim a hydratovat pokožku pomocí krémů či olejů. A teď k samotným opalovacím krémům. Nikdy se nemažte, až když dorazíte k vodě na přímé slunce. Ideální je namazat celé tělo půl hodiny předtím, než ho vystavíte slunečním paprskům. Zhruba každé dvě hodiny je ideální se natřít znovu. Myslete na to, že i ve stínu to opaluje! Po celém dni na slunci se nezapomeňte důkladně namazat speciálními přípravky po opalování, které kůži nejen dostatečně hydratují, ale také zklidňují a prodlužují opálení.

...
... | Zdroj: istock.com

6 otázek a odpovědí o opalovacích krémech:

Video placeholde