Borotalco

Borotalco Zdroj: Borotalco

100% italskou kosmetiku Borotalco miluje již pátá generace

Stále jste nenašli deodorant, kterému byste zůstali věrní? Vzhledem k té obrovské nabídce na trhu není divu. Značek je spousta, každá jinak voní, liší se složením i počtem spokojených zákazníků. Ne každá značka se však může pyšnit dlouholetou historií a my vám dnes představíme jednu, která vznikla před více než stoletím a své místo na výsluní si udržuje dodnes.

Představujeme italský klenot

V roce 1878 vznikla pod rukama jednoho šikovného lékárníka Henryho v italském městečku značka Borotalco. Henry Roberts v té době netušil, jaký kousek se mu povedl, a kdyby viděl, že se dnes ty úplně první dózy pudru Borotalco v italských domácnostech předávají z generace na generaci a hlídají se jako oko v hlavě, určitě by se divil. A smál, to nepochybně. Kouzlo této italské kosmetiky postupně objevil i zbytek Evropy a na pultech většiny drogerií nebo obchodních domů ho seženete i u nás. Co dalšího kromě toho kusu historie produkt nabízí?

5 hlavních vlastností, pro které si Borotalco zamilujete

· Spolehlivý deo účinek po dobu 48 hodin.

· Pokožku zanechává sametově jemnou.

· Nezaměnitelná přírodní vůně.

· 0% alkoholu.

· Dermatologicky testováno.

Kouzelná přírodní ingredience

Hlavní složkou produktů Borotalco je rozdrcený minerál mastek, který se řadí k těm nejčistším, které se v přírodě samovolně vyskytují. Jeho těžbou a následným rozdrcením na jemný prášek vzniká microtalcum. A právě microtalcum je onou účinnou složkou, která ručí za dlouhodobou absorpci potu a zklidnění pokožky. Navíc se vyznačuje příjemnou svěží vůní, která vás svou nezaměnitelností jistě přesvědčí. Borotalco kosmetika tedy znamená nejen dlouholetou tradici, ale obsahuje i samé kvalitní ingredience, které zaručují 100% funkčnost a jsou příčinnou celkové oblíbenosti značky.

Vyzkoušejte i vy tento italský klenot, který se ve vašich koupelnách zcela jistě udrží.