Gumičky Invisibobble, alza.cz, 3ks, 89 Kč

Gumičky Invisibobble, alza.cz, 3ks, 89 Kč Zdroj: archiv firem

Termální voda se zklidňujícími a antioxidačními účinky, La Roche-Posay, laroche-posay.cz, 50ml, cca 100 Kč
Voděodolná řasenka, Maybelline Lash Sensational, elnino.cz, 9,5ml, 138 Kč
Výživný krém s bambuckým máslem pro velmi suché ruce, Korres, vemzu.cz, 75ml, 325 Kč
Zklidňující péče na oční okolí, Yves Rocher, yves-rocher.cz, 100ml, 269 Kč
Antibakteriální gel na ruce Dettol, alza.cz, 50ml, 64 Kč
11
Fotogalerie

10 věcí, které by vám neměly chybět v letní kosmetické výbavě!

Ať už se chystáte letět k moři nebo na dovolenou pod stan, tahat s sebou všechny kosmetické pomocníky, na které jste celoročně zvyklá, je nesmysl! Bohatě vám stačí desatero produktů, které jsme pro vás vybraly. A všechno samozřejmě v balení, abyste si mohla svou kosmetickou taštičku vzít na palubu letadla a zároveň vám nezabírala příliš místa třeba v krosně!

Pokračování 2 / 11

Voděodolná řasenka

Voděodolná řasenka, Maybelline Lash Sensational, elnino.cz, 9,5ml, 138 Kč
Voděodolná řasenka, Maybelline Lash Sensational, elnino.cz, 9,5ml, 138 Kč | Zdroj: archiv firem

Voděodolná řasenka už k létu neodmyslitelně patří. Hodí se vám u moře, na hudebním festivalu, v lázních nebo třeba na letním cyklo výletě. Kromě klasického koupání totiž vydrží i doslova valící se pot po vaší tváři, a vy tak na fotkách z dovolené nebudete vypadat jako panda, ale jako mrkací panenka. Má to i své nevýhody, protože její odlíčení může dát pořádně zabrat. Ale co bychom pro krásu neudělaly, že?

Pokud máte, stejně jako my, skvělou zkušenost s řasenkou z drogerie, rozhodně nemusíte v létě dělat výjimku. Výběr té pravé je jen na vás!

Pokračování 3 / 11

BB krém

BB krém Dermacol 8v1, dermacol.cz, 30ml, 169 Kč
BB krém Dermacol 8v1, dermacol.cz, 30ml, 169 Kč | Zdroj: archiv firem

Pokračování 4 / 11

Odličovací ubrousky

Vaše pleť už má určitě v druhé polovině července bronzový nádech, a tak není třeba zatěžovat ji v horkých letních dnech těžkým make-upem. Na dovolenou je naprosto ideálním parťákem lehký BB krém, který nanesete i poslepu jako klasický krém. Zakryje vám nedokonalosti, sjednotí tón pleti, příjemně hydratuje a ještě váš obličej ochrání před UV zářením. To už je hodně důvodů pro to, abychom ho milovaly!

Odličovací ubrousky osvěžující pleť, Yves Rocher, yves-rocher.cz, 20ks, 149 Kč
Odličovací ubrousky osvěžující pleť, Yves Rocher, yves-rocher.cz, 20ks, 149 Kč | Zdroj: archiv firem

Pokračování 5 / 11

Antibakteriální gel na ruce

Antibakteriální gel na ruce Dettol, alza.cz, 50ml, 64 Kč
Antibakteriální gel na ruce Dettol, alza.cz, 50ml, 64 Kč | Zdroj: Archiv firem

Pokračování 6 / 11

Termální voda

Dobře, není to zrovna produkt, při jehož koupi bychom pociťovaly nějaké velké nadšení, ale je to parťák do nepohody. Antibakteriální gely jsou všechny stejně funkční, ale liší se vůní, takže záleží na vás, jestli dáte přednost citrusům, nebo třeba melounu. Na hudebním festivalu ho už letos nedáte z ruky, věřte mi!

Termální voda se zklidňujícími a antioxidačními účinky, La Roche-Posay, laroche-posay.cz, 50ml, cca 100 Kč
Termální voda se zklidňujícími a antioxidačními účinky, La Roche-Posay, laroche-posay.cz, 50ml, cca 100 Kč | Zdroj: archiv firem

Pokračování 7 / 11

Krém na oční okolí

Bez termální vody se sice můžete obejít, ale ten příjemný pocit, když s ní osvěžíte obličej, je k nezaplacení. Tak proč ji do své letní výbavy nepřidat! Při dlouhých cestách v letadle, autě nebo autobuse vás dokonale osvěží a když ji nanesete na vyčištěnou pleť, zapůsobí nejenom na povrchu, ale i uvnitř. Zkrátka ji musíte vyzkoušet!

Zklidňující péče na oční okolí, Yves Rocher, yves-rocher.cz, 100ml, 269 Kč
Zklidňující péče na oční okolí, Yves Rocher, yves-rocher.cz, 100ml, 269 Kč | Zdroj: archiv firem

Pokračování 8 / 11

Šampon a kondicionér

Nikdo na dovolené nestojí o kruhy nebo váčky pod očima! Tak si nezapomeňte přibalit na svou cestu i zklidňující krém, který je speciálně určen pro oční okolí. I po dlouhé a náročné cestě budete vypadat odpočatá a svěží. A to je k nezaplacení!

Šampon a kondicionér pro barvené vlasy, Paul Mitchell, oba 100ml, šampon: 255 Kč, kondicionér: 295 Kč
Šampon a kondicionér pro barvené vlasy, Paul Mitchell, oba 100ml, šampon: 255 Kč, kondicionér: 295 Kč | Zdroj: archiv firem

Pokud se chystáte na dovolenou do hotelu, pravděpodobně na vás v koupelně bude čekat nepříliš oblíbená trojkombinace šampon-sprchový gel-kondicionér a to všechno v jednom. A v kempu? Tam vás pro jistotu nebude čekat vůbec nic. Sbalte si s sebou kvalitní šampon a kondicionér v cestovním balení, který vám nezabere žádné místo, ale zároveň se postará o vaše vlasy, které od častého koupání a UV záření dostávají pořádně zabrat.

Pokračování 9 / 11

Krém na opalování

Krém na opalování SPF30, Bioderma, 40ml, cca 370 Kč
Krém na opalování SPF30, Bioderma, 40ml, cca 370 Kč | Zdroj: archiv firem

Co dodat? Bez krému na opalování se zkrátka na dovolené neobejdete. UV faktor si vybírejte podle typu pleti, stupně opálení a místa, kam jedete. Nezapomínejte ale, že ani SPF 50+ vás neochrání po celý den a natření je třeba opakovat.

Pokračování 10 / 11

Krém na ruce

Výživný krém s bambuckým máslem pro velmi suché ruce, Korres, vemzu.cz, 75ml, 325 Kč
Výživný krém s bambuckým máslem pro velmi suché ruce, Korres, vemzu.cz, 75ml, 325 Kč | Zdroj: archiv firem

Pokračování 11 / 11

Gumičky do vlasů

V létě sice naše ruce nedostávají tolik zabrat jako v zimě, ale i moře, slunce, klimatizace i výše zmiňované antibakteriální gely je vysušují. Na týdenní dovolenou vám bohatě stačí cestovní balení, které seženete prakticky v každé drogerii nebo na eshopech.

Gumičky Invisibobble, alza.cz, 3ks, 89 Kč
Gumičky Invisibobble, alza.cz, 3ks, 89 Kč | Zdroj: archiv firem

Pokud máte polodlouhé nebo dokonce dlouhé vlasy, měla by pro vás být gumička nezbytností. Stylové Invisibobble připomínající telefonní drát jsou šetrné k vašim vlasům, nezamotávají se, nepřetrhávají a ještě fungují na ruce jako doplněk. Když si na cestu zamotáte vlasy do vysokého drdolu, v cíli své cesty budete mít krásné plážové vlny a dovolená může začít!

Naučte se kadeřnický trik s gumičkou:

Video placeholde