Shopaholic Nicol, Dieta

Shopaholic Nicol, Dieta Zdroj: Lucie Robinson

Shopaholic Nicol, Dieta
Shopaholic Nicol, Dieta
Shopaholic Nicol, Dieta
Shopaholic Nicol, Dieta
Shopaholic Nicol, Dieta
9
Fotogalerie

Nikola Čechová: Do fitka chodím radši s klukama

V období karantény, kdy všichni přibírali, sympatická moderátorka hubla. Tedy ne hubla, ale měnila svůj životní styl na zdravější. Co pro sebe dělá a proč jí to všechno konečně začalo dávat smysl?

Před několika týdny jste přidala na svůj Instagram srovnávací fotku, která ukazuje, jak jste za čtyři měsíce shodila pět kilo. Proč jste se do toho pustila?

Přišla karanténa a můj přítel se rozhodl, že chce začít shazovat nějaká kila. Objednal si krabičkovou dietu Vitalbox a já, jelikož ráda vařím a vařím ráda i pro něj, jsem si neuměla představit vaření jen sama pro sebe, jsem si řekla, že do toho půjdu taky. Nebylo to tak, že bych si řekla „a teď budu hubnout“.

To znamená, že kromě solidarity to byly i ryze praktické důvody?

Přesně tak. Říkala jsem si, že ho v tom podpořím, protože když to táhnou dva, tak je to vždycky lepší, což se nám i dost potvrdilo. Kromě toho jsem se rozhodla, že když už to budeme dělat, tak pořádně. Pořídila jsem si domů běžecký pás, koupila různé sportovní vybavení a začala jsem hledat na internetu cvičící videa.

Na co jste narazila?

Na videa youtuberky Pamely Reif, která cvičí sice skvěle, ale nikdy není na videu ani trochu zpocená, což mě trošku demotivovalo, protože já jsem u toho mohla vypustit duši. Tak jsem si pak našla jiná videa. Na internetu jich máte spousty zdarma. Takhle to vlastně celé začalo, krabičkami a cvičením doma, protože v té době ani nebyly jiné možnosti. I když potom fitko povolili, já jsem se mu dlouhou dobu vyhýbala. Cvičit s rouškou se mi opravdu nechtělo a vyhovovalo mi, že doma na vás nikdo nekouká.

Dnes máte místo krabiček jídelníček. Jak dlouho jste na nich byla?

Asi dva nebo tři měsíce. Poté jsem přešla na jídelníček. Už jsem jednou v minulosti tímhle způsobem hubla. Opravdu jsem do toho šlapala. Měla jsem krabičky a chodila pravidelně do fitka. Tenkrát jsem hubla na dovolenou v Miami. Chtěla jsem se dostat do formy, ale vůbec jsem nad tím nepřemýšlela dlouhodobě. Brala jsem to tak „teď se hecnu a budu hezká do plavek“.

Co udělala Nicol teď jinak a jak se jí daří váhu držet? Otevřený rozhovor, ve kterém se Nicol dotkne i velmi osobních věcí, jako třeba sebelásky i toho, proč začala chodit s psychologovi, najdete v říjnové Dietě, která je v prodeji od 29. 9. Koupíte ji na novinových stáncích nebo si ji můžete objednat na www.ikiosek.cz – v největší on-line trafice s dopravou zdarma!

...
... | Zdroj: red