Video placeholde

Festival Restart nabídl spoustu zdravých tipů a třem výherkyním šanci na změnu!

O posledním únorovém víkendu zaplnily pražskou Pragovku davy příznivců zdravého životního stylu a našeho časopisu. Kromě pestrého programu a spousty zajímavých stánků byl na pořadu dne i casting na už 13. ročník soutěže Hubneme do plavek.

Svoje brány otevřel festival zdravého životního stylu Restart s Dietou v sobotu úderem desáté hodiny. Na návštěvníky, kteří dorazili ze všech koutů republiky, čekala řada stánků. Na své si přišli milovníci zdravé stravy i netradičních potravin, sportovních vychytávek, wellnessu, krásy a sportu.

Na místě jste mohli ochutnávat i nakupovat. A zábava byla připravena také pro ty nejmenší. Na první příchozí čekaly růžové tašky plné dárků od našich partnerů a všichni návštěvníci se mohli zúčastnit bohaté tomboly, která se losovala v pravidelných intervalech v průběhu celého odpoledního programu.

Tím nás od jedné až do šesté hodiny večerní provázela moderátorka Lucie Šilhánová, která si postupně pozvala na pódium spoustu zajímavých hostů, například foodblogerku a autorku kuchařek Dagmar Heřtovou, odborníka na reflexologii Karla Tejčka, dámy z Gourmet Academy nebo trenéra Víta Živného. Ze zdravotních důvodů se bohužel musel omluvit Petr Havlíček, takže jsme se letos museli obejít bez něj. Krev všem přítomným kromě losování tomboly rozproudilo i vystoupení tanečnic z Centra Tance nebo pole dance v podání Pole Heaven.

Tři statečné

Nedělní den se nesl zejména ve znamení nervozity, která ze třiceti semifinalistek se stane tou šťastnou a bude letos s Dietou hubnout do plavek.

Moderátorského mikrofonu se tentokrát chopila Hanka Kynychová a její odpolední ukázka cvičení Břišní pekáč byla jedním z vrcholů nedělního programu. Svým nadšením dokonce strhla i několik návštěvnic, které se k ní přidaly a vyzkoušely si tak cvičení doslova na vlastní kůži.

Mezi hosty, kteří promluvili na pódiu, byli tentokrát kromě několika účastníků ze soboty také lektor jógy Václav Krejčík nebo majitelka Petra Clinic Petra Řehořková. Václav nám vyprávěl o svém vztahu k józe a nakonec na místě vystřihl parádní pozici vrány, za níž si vysloužil bouřlivý potlesk diváků. Petra zase promluvila o tom, jak to v současnosti vypadá v oblasti estetických úprav a zejména liposukcí.

Ani v neděli nechybělo pravidelné losování tomboly a skvělá taneční vystoupení. Vše už ale směřovalo k vyhlášení letošních soutěžících. Toho se ujala naše šéfredaktorka Petra Lamschová, která si na Restart na chvíli odskočila od mateřských povinností. Jak celý casting probíhal, se dozvíte na následující straně.

A my se těšíme zase za rok!