...

... Zdroj: red

Monika Marešová: V kině nevydržím bez popcornu a bonbónů

Monika Marešová je jednou z nejznámějších žen v českém šoubyznysu, ale také jednou z nejsledovanějších influencerek na sociálních sítích. Má ráda módu, minimálně dvakrát až třikrát týdně cvičí a ke zdravému životnímu stylu prý přivedla i svého muže, moderátora Leoše Mareše. Jak vypadá jejich den a co vše dělá pro své zdraví, prozradila časopisu Dieta.

Budík jí doma zvoní každé ráno v 5.30, protože její muž vstává do práce. Někdy ještě usne a někdy naopak vyřizuje resty z předchozího dne. Bez kafe ale ráno fungovat nedokáže. Jako první si ale dává převařenou vodu s citronem, pak přijde na řadu sprcha a teprve pak přichází na řadu ono zmiňované kafe.

Teprve tak hodinu po probuzení snídaně. Ideálně vločky s jogurtem a ovocem. Jako beauty editorka lifestylového časopisu navíc ví, jak vypadat po ránu dobře. Používá třeba exfoliační cleanser na bázi enzymů, který pleť krásně nastartuje.

Podívejte se, jak probíhalo focení na titulku časopisu Dieta:

Video placeholde

Cvičit chodí třikrát týdně. A to nejen do fitka s trenérem, ale také na jógu. A k tomu všemu ještě běhá. Vzdálenosti až tak nepočítá. Někdy je to rovná desítka, někdy třeba jen 5 km. Sport je její čistička hlavy.

Zkrátka zdravý životní styl je způsob jejího života. Jaké jídlo má ráda a zda sportuje společně s manželem a mnohem víc se dozvíte v novém čísle časopisu Dieta.

Objednat si ho můžete přes SMS rovnou k vám domů, a to za stejnou cenu. Jak?

Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru:

DIETA1807W mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: DIETA1807W Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900

Cena každé přijaté SMS je 50 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné). Provozuje CN INVEST, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cninvest.cz, www.platmobilem.cz.

...
... | Zdroj: red