...

... Zdroj: iStock.com

Hubneme do plavek: Trénink na míru

Naše soutěžící mají za sebou další měsíc, takže bylo načase zase se společně sejít a zjistit, jak se jim v jejich snažení daří. Poslední soustředění se neslo ve znamení jídla, proto jsme se tentokrát zaměřili na sportovní aktivity.

Od chvíle, kdy Libuše, Šárka a Daniela dostaly svoje stravovací a pohybové plány, už uplynuly dva měsíce. Sice se musí snažit hlavně ony samy, to ale neznamená, že je necháme bez jakékoli podpory a motivace. A protože jsme se minule zaměřili na jídlo, tenhle měsíc dostal soustředění na povel trenér Vít Živný, který se o naše dámy stará po pohybové stránce.

Tentokrát měly naše soutěžící možnost vyrazit s Vítem na trénink hned dvakrát. Jaro už totiž ukázalo, co umí, a tak jsme se všichni shodli, že by byla škoda omezit se pouze na cvičení ve fitku, a vyrazili jsme potrápit tělo ven. Ale zpátky k prvnímu setkání. Ještě než to celé vypuklo, vypravili jsme se s Libuškou, Šárkou a Danielou do F&F v pražských Letňanech, kde jsme se dozvěděli vše o tom, jak si správně vybírat oblečení na cvičení, co bychom měli řešit a na co si dát pozor. Děvčata si nadšeně vybrala ty nej kousky z aktuální kolekce, které měla hned možnost vyzkoušet přímo v akci u Víta.

Víte, jak vybrat správné oblečení na cvičení? Co si nakonec vybraly Libuše, Daniela a Šárka? Podívejte se na video:

Video placeholde