...

... Zdroj: iStock.com

Hubneme do plavek: Daniela, Libuše a Šárka na tréninku s Vítem Živným

Naše soutěžící se úspěšně dostaly do další fáze svého programu. Tentokrát je na řadě pohyb, který by se měl stát pravidelnou součástí jejich životního stylu. Pro každou z nich má připraven individuální plán fitness trenér Vít Živný. Tak se podívejme, jak se s tím holky popasují.

A protože u sportu chce většina z nás nejen hodně makat, ale taky hezky vypadat, zastavily se Daniela, Šárka a Libuše v prodejně F&F v pražských Letňanech, kde si vybraly trendy a chic oblečení na cvičení. A hlavně takové, které je funkční a cvičení zpříjemní. A pak už přišlo na cvičení a všichni se z Letňan přesunuli do karlínské pobočky Form Factory, kde nás už na soutěžící čekal fitness trenér Vít Živný.

Kruhový trénink

A začal pěkně zostra. Na programu byl totiž kruhový trénink. Naše soutěžící ale ukázaly, že se jejich kondice pomalu, ale jistě zlepšuje. Nechybělo ani pořádné úvodní a závěrečné protažení, které by mělo být součástí každého tréninku.

Vít nám také názorně ukázal a vysvětlil, jaké jsou nejčastější chyby, které se dělají při základních cvicích, jako je dřep, plank nebo roll up, a poradil, jak se jim vyhnout.

Zbytek dne byl ve znamení relaxu, který si Libuše, Šárka a Daniela užívaly v místní wellness zóně v bazénu, sauně a páře. Po náročném programu to jistě byla zasloužená odměna.

Více už uvidíte v našem videu:

Video placeholde