Bella Hadid

Bella Hadid Zdroj: profimedia.cz

Emma Watson
Meghan, vévodkyně ze Sussexu
Ashley Graham
Gisele Bündchen
Zoë Kravitz
9
Fotogalerie

Nejkrásnější nahé líčení podle celebrit. Inspirujte se!

Nahé líčení je čím dál tím oblíbenější. A to nejenom v letních měsících! Už i na těch nejprestižnějších společenských akcích se trend přirozenosti dostává do popředí. Jak na takzvaný naked make-up? Inspirujte se u slavných krásek!

Meghan, vévodkyně ze Sussexu (36)

Vévodkyně Meghan ráda ukazuje své pihy, které podtrhují přirozenou krásu. Pokud je máte také, rozhodně je nepřekrývejte silnou vrstvou make-upu, naopak je nechte vyniknout. Když máte základní líčení pleti hotové, stačí jen trochu narůžovělé rtěnky, řasenka a tvářenka. Horké letní dny jsou s jemným líčením mnohem snesitelnější, věřte mi!

Meghan, vévodkyně ze Sussexu
Meghan, vévodkyně ze Sussexu | Zdroj: profimedia.cz

Ashley Graham (30)

Plus size modelka Ashley Graham je zkrátka svá! Nebojí se ukázat kila navíc ani celulitidu a i na červeném koberci sází na decentní líčení, díky kterému vyniknou její plné rty a lícní kosti.

Ashley Graham
Ashley Graham | Zdroj: profimedia.cz

Bella Hadid (21)

Jedna z nejslavnějších modelek současnosti má naprosto bezchybnou pleť, a tak není důvod líčit si silnou vrstvu make-upu, která by jí zbytečně přidávala roky navíc. V tomto případě má Bella jen velmi jemné stíny a zvýrazněné rty leskem v barvě třešní.

Bella Hadid
Bella Hadid | Zdroj: profimedia.cz

Zoë Kravitz (29)

Exotická herečka Zoë Kravitz má, stejně jako Meghan, roztomilé pihy a ty ráda nechává vyniknout. Jemně zvýrazněné rty, oční víčka a lícní kosti jí maximálně sluší. Zkuste, jako ona, trochu kouzlit s rozjasňovačem, který je pro nahé líčení jako stvořený.

Zoë Kravitz
Zoë Kravitz | Zdroj: profimedia.cz

Kaia Gerber (16)

Kaia Gerber
Kaia Gerber | Zdroj: profimedia.cz

Dakota Johnson (28)

Hvězda Padesáti odstínů vsadila na letošním předávání Zlatých glóbů na střídmé líčení, které jí opravdu slušelo. Přesně tak to vypadá, když make-up dokonale sedne a promění se ve vaši druhou kůži. Krása!

Dakota Johnson
Dakota Johnson | Zdroj: profimedia.cz

Emma Watson (28)

Krásná herečka Emma Watson se nikdy nevyžívala ve výrazném make-upu. Ráda nechává vyniknout své krásně tvarované obočí a roztomilé pihy. Na co ovšem nikdy nezapomene, je rtěnka.

Emma Watson
Emma Watson | Zdroj: profimedia.cz

Gisele Bündchen (37)

Nahé líčení rozhodně není jen výsadou dvacetiletých žen. Příkladem je nádherná topmodelka Gisele Bündchen, která na prahu čtyřicítky vypadá božsky i bez nánosu líčidel.

Gisele Bündchen
Gisele Bündchen | Zdroj: profimedia.cz