Revitalizační micelární voda Revitalising Micellar Water, Ushuaya, prodává: parfumérie FAnn, 590 Kč/125 Kč

Revitalizační micelární voda Revitalising Micellar Water, Ushuaya, prodává: parfumérie FAnn, 590 Kč/125 Kč Zdroj: archiv firem

Balzám na rty Sun OF 25, Astrid, 40 Kč
Jemné čistící a odličovací ubrousky Paula's Choice, prodává: americkakosmetika.cz, 310 Kč/30 ks
mmm
Douhotrvající make-up s SPF 15 Teint Idole Ultra Wear, Lancôme, 1350 Kč
Krémový sprchový gel Cupuacu, Klorane, 149 Kč/200 ml
7
Fotogalerie

Kosmetické produkty, bez kterých se v červenci neobejdete!

A jsou tu prázdniny! Období dovolených si žádá obměnit některé kosmetické přípravky, které jsme dosud používaly, a vsadit na ty, které nám léto ještě více zpříjemní. Vybraly jsme pro vás žhavé novinky i stálice kosmetického trhu, které si rozhodně zamilujete. 

Dlouhotrvající make-up s SPF 15, Lancôme

Ikonický make-up, který vám i v létě zaručí dokonalou pleť po celý den. Make-up Teint Idole Ultra Wear zanechává pleť sametově hebkou po dlouhé hodiny a dodává jí jas. Má velmi jemnou texturu a pudrový efekt, díky kterému se nebudete ani v horkých letních dnech lesknout jako koblížek. Skvělým bonusem je SPF 15, které chrání vaši pleť před slunečním zářením. Pokud toužíte po bezchybné a sjednocené pleti bez nežádoucího lesku (to chceme asi každá), stane se tento make-up vaším nejlepším parťákem, a to nejenom v létě.

Douhotrvající make-up s SPF 15 Teint Idole Ultra Wear, Lancôme, 1350 Kč
Douhotrvající make-up s SPF 15 Teint Idole Ultra Wear, Lancôme, 1350 Kč | Zdroj: archiv firem

Krémový sprchový gel, Klorane

Dlouhá osvěžující sprcha po náročném dni (plném opalování se na pláži) je ještě mnohem příjemnější, když máte ten správný sprchový gel. Vyzkoušejte krémový z kolekce Květy cupuacu, ve kterém je bio máslo cupuacu. Dík němu bude vaše kůže jemná, hydratovaná a příjemně provoněná. Pokud máte kůži v létě opravdu extrémně vysušenou, pořiďte si ke krémovému sprchovému gelu ještě tělové mléko ze stejné řady.

Krémový sprchový gel Cupuacu, Klorane, 149 Kč/200 ml
Krémový sprchový gel Cupuacu, Klorane, 149 Kč/200 ml | Zdroj: archiv firem

Revitalizační micelární voda, Ushuaya

Za novou českou značkou USHUAYA stojí matka s dcerou, které vždy toužily po vlastní kosmetice. Ve svých výrobcích spojují pozitivní účinky mletých perel a hydrolyzovaného hedvábí s vybranými oleji, jako jsou arganový, makadamiový, mandlový nebo velmi vzácný amarantový s kyselinou hyaluronovou. Část obalu se vyrábí ze zbytkového dřeva a kůže v malé dílničce v Čechách. Z širokého portfolia nás v aktuálním období nejvíce zaujala revitalizační micelární voda bez lihu, která dokonale odlíčí i voděodolné líčení. Má antioxidační a antiseptické vlastnosti, působí protizánětlivě, zklidňuje, regeneruje a hydratuje pokožku.

Revitalizační micelární voda Revitalising Micellar Water, Ushuaya, prodává: parfumérie FAnn, 590 Kč/125 Kč
Revitalizační micelární voda Revitalising Micellar Water, Ushuaya, prodává: parfumérie FAnn, 590 Kč/125 Kč | Zdroj: archiv firem

Ochranný balzám na rty, Astrid

V létě, i když zrovna nechytáme bronz, bychom neměly zapomínat ani na speciální ochranu rtů. Balzám Astrid s ochranou 25 rty nejenom chrání před slunečními paprsky, ale také je intenzivně hydratuje, udržuje je jemné a vláčné a také zklidňuje. Obsažené kakaové máslo navíc dodá rtům antioxidanty, které ochrání kožní buňky před poškozením volnými radikály, a má regenerační schopnosti.

Balzám na rty Sun OF 25, Astrid, 40 Kč
Balzám na rty Sun OF 25, Astrid, 40 Kč | Zdroj: archiv firem

Jemné čisticí a odličovací ubrousky, Paula's Choice

Jemné čistící a odličovací ubrousky Paula's Choice, prodává: americkakosmetika.cz, 310 Kč/30 ks
Jemné čistící a odličovací ubrousky Paula's Choice, prodává: americkakosmetika.cz, 310 Kč/30 ks | Zdroj: archiv firem

Sprej pro výživu vlasů, Natulique

Péče o vlasy se rozhodně nesmí podceňovat! A to během celého roku. V létě, kdy jsou vystaveny mnoha vlivům, které jim škodí, ale máme většinou nejméně času. Nemůžeme si dovolit čekat několik minut s maskou na vlasy, a proto je tu skvělá novinka v podobě voňavé mlhy, která vlasy posílí, dodá jim hydrataci a ještě usnadní rozčesávání. Čistě přírodní přípravek dánské značky Natulique je jedinečnou směsicí borůvek, grapefruitu, kokosové vody a pšeničných klíčků. Stačí jen nastříkat na vlasy a můžete vyrazit!

mmm
mmm | Zdroj: archiv firem