Video placeholde

Hubneme do plavek: Čas na odměnu a radost. Jak se udělat krásnější?

Soutěž Hubneme do plavek pomalu vrcholí, a tak od nás soutěžící dostaly soustředění krásy tak trochu za odměnu a jako motivaci v jejich dosavadním úsilí.

Další měsíc je za námi a naše tři soutěžící se statečně perou se svými hubnoucími a tréninkovými plány. Jedné to jde jako po másle, druhé o něco pomaleji, každopádně všechny tři se shodují na tom, že je naše soutěž a plány odborníků vyloženě nadchly, jsou plné energie, elánu a větší chutě do zdravého životního stylu.

A je to prý tak nakažlivé, že se s nimi vezou i další členové rodiny a podporují je jejich blízcí i kamarádi. Přece jen se ale ne vždy daří, a tak jsme se snažili Libuši, Šárku a Danielu trochu namotivovat a jedno soustředění jim udělat tak trochu za odměnu. Nemusely se učit vařit, poslouchat přednášku výživového poradce ani běhat do schodů či zvládnout kruhový trénink. Tentokráte se nechaly hýčkat v rukách vizážistek a hlavně pak kadeřníka a ambasadora značky Nivea Honzy Těšíka.

Aby to ale nebyla jen taková klasická proměna, vyzkoušely si naše soutěžící, jaké to je, když se fotí beauty story.

V roli modelky

Společně s kadeřníkem jsme vymysleli tři typy účesů na léto a Libuše, Šárka a Daniela se následně proměnily v modelky. Nutno dodat, že se jim hýčkání, jako asi každé ženě, líbilo.

Všechno to ale nejprve začalo líčením profesionálními vizážistkami značky Oriflame. Naše soutěžící tak měly možnost okoukat celou řadu profesionálních tipů a triků. Napadlo by vás třeba použít místo stínů na oči rtěnku? Pak už přišel na řadu kadeřník Honza Těšík, který jim na míru, podle kvality, délky i barvy vlasů zvolil zajímavý účes.

Všechny byly překvapené, jak jednoduše si mohou samy vykouzlit snadné účesy. Ještě víc se jim ale líbilo samotné focení. Domů odcházely spokojené a načančané a těšily se, jak se budou moci pochlubit. My vás samozřejmě o osobní příběh každé soutěžící neochudíme a přineseme je v následujících dnech.

Více o tom, jak si naše soutěžící vedly v jednotlivých měsících a jakou cestou prošly od začátku projektu, si přečtěte zde.

Naposledy se s našimi soutěžícími setkáme za měsíc. To už ale dojde na závěrečné měření, vážení a také finální focení. To, jak bude vypadat, je zatím překvapení. Stejně jako to, která z nich vyhraje naši soutěž. Ale těžko rozhodovat, když jedna má na každém stehnu o šest centimetrů méně, druhá 10 kg dole a třetí zase minus dvanáct centimetrů v pase. To jsou super výsledky a my se těšíme na finále.