Kateřina Kaira Hrachovcová je sexy i při józe

Kateřina Kaira Hrachovcová je sexy i při józe Zdroj: Instagram

Kateřina Kaira Hrachovcová má božské tělo
Kateřina Kaira Hrachovcová
Kateřina Kaira Hrachovcová se věnuje posilování
Byla kráskou celého večera.
Moët party ve Varech: Kateřina Kaira Hrachovcová
15
Fotogalerie

Kateřina Kaira Hrachovcová: Nejdůležitější je poslouchat sama sebe a své tělo

Lidé ji znají z televizní obrazovky, filmu nebo divadelních prken, pro mnohé je ale inspirací také, co se týče módy nebo životního stylu. Čím vším nyní herečka, multifunkční umělkyně a blogerka žije a co ji baví?

Když jsem se připravovala na rozhovor s tebou, zeptala jsem se našich sledujících na Instagramu Diety, na co by se tě chtěli zeptat oni. Ve většině případů padla otázka: „Jak to dělá, že má takovou postavu?“ Jak to tedy děláš, že máš takovou postavu?

Na to mám několik odpovědí. Protože i mně nejen na moje sociální sítě, ale i do zpráv, na které nezvládám odpovídat, protože bych někdy nedělala nic jiného, v podstatě každý den chodí takové otázky. Jak jím, jak cvičím, co pro to dělám, jak je to možné. Já na to vlastně neodpovídám cíleně, protože nejsem v tomhle oboru profesionál a můj návod je jen můj návod. Nechávám druhé sebou jen inspirovat.

Kateřina Kaira Hrachovcová se k dokonalé postavě projedla!
Kateřina Kaira Hrachovcová se k dokonalé postavě projedla! | Zdroj: Časopis Dieta

Naslouchám svému tělu v tom, co mu dělá nejlépe. Je určitě dobré najít si někoho, kdo vás inspiruje v začátcích, vede a motivuje, a od takového člověka si nechat poradit, ale nejdůležitější je poslouchat sebe. A sama chtít. Naše tělo nám dává svoje znamení, co potřebuje, my ho jenom neposloucháme a nevnímáme.

A kdybys měla být pro nás trochu konkrétnější?

Kdybych to shrnula, tak základ je, že mě baví sport. Dělá mi dobře hýbat se a těší mě pohyb. Co bych rozhodně doporučila, je nelpět na jednom sportu a pohyb střídat. Když mě něco přestane bavit a těšit a stane se z toho rutina, tak z toho vystoupit a najít si něco jiného, co mě bude zase motivovat. Mnohem víc také zjišťuji, jak důležitá je strava. Že je třeba se k hezké postavě projíst a neobávat se kvalitního jídla.

Ty prý teď chodíš cvičit s trenérem?

Vyhlédla jsem si skvělé profesionální trenéry, jmenují se Jakub Prchal a Veronika Javorská. S nimi si teď chodívám zacvičit a taky s nimi konzultuji svůj jídelníček a je to dobré. Ale co je třeba říct, všechno to je o vytrvalosti. Když se mě někdo zeptá na natáčení nebo focení, jak jsem se připravovala, já si troufám říct, že přestože nejsem v nějaké formě, přece jenom nejsem profesionální sportovec, mám zaoblenou ženskou postavu, tak jsem vlastně připravená pořád. Víceméně se tak udržuji už mnoho let. Je to můj životní styl, který je pro mě takhle pohodlný.

Sportuje sama, nebo s přáteli? Víte, že Kateřina je také vystudovaná koučka? Co pro ni znamená být ženou? To vše se dočtete ve velkém rozhovoru v časopise Dieta. Dále vás čeká velký hubnoucí plán a další tipy pro zdraví a krásu.

Kateřina Kaira Hrachovcová
Kateřina Kaira Hrachovcová | Zdroj: Časopis Dieta

Nestíháte jít do trafiky? Kupte si aktuální vydání nebo e-magazín jednoduše na www.ikiosek.cz.