Dieta 08/2020

Dieta 08/2020 Zdroj: Lucie Robinson

Eva Perkausová: Z rajské v noci nemám výčitky

Vlastně mě to ani moc nepřekvapuje. Drobná blondýnka hýří takovou energií, že musí mít tuhle noční porci spálenou dřív, než dojede na ranní vysílání do televize. Co všechno pro sebe (ne)dělá?

Když jsme si domlouvaly termín rozhovoru, říkala jste, že můžete mezi desátou a čtvrtou. Rozhovor děláme v budově vaší mateřské televize po ranním vysílání. Jak vypadá váš pracovní den?

Pokud se bavíme o současné době, mám teď dva týdny. Hlásím ranní zprávy, respektive Nový den, který běží na Primě vždycky od sedmi do devíti. A potom večer Showtime, a to už tu musím být po čtvrté hodině, i když běží od osmi, respektive za minutu osm. Proto jsem si vyhradila tento čas, vím totiž, že to je doba, kdy můžu vyjít někomu vstříc nebo plnit další pracovní povinnosti.

To musí být hodně náročné…

Je to náročné v tom, že nejsem typ, který by přes den dokázal usnout. Když mám ranní vysílání a potom přijdu domů s tím, že si dám deset minut spánku, abych si odpočinula – ať chci nebo ne, tak se mi to stejně nepodaří. A potom večer, ačkoli všichni říkají, že to není znát, mám pocit, že už jsem unavená. Pondělky jsou většinou super, ty zvládám víceméně dobře, jsem nabitá energií načerpanou přes víkend. Ale už tak od středy cítím takovou vnitřní únavu. Proto se těším na víkend, kdy si odpočinu. Sice se vyspím, ale večerní vysílání mě samozřejmě nemine.

Dieta 08/2020
Dieta 08/2020 | Zdroj: Lucie Robinson

To znamená, že máte pondělí až pátek ráno a večer a o víkendu večer?

Přesně tak. Není to tedy každý den, ale je to teď, v průběhu prázdnin. Máme prázdninový režim a do toho Laďka Něrgešová, moje kolegyně, se kterou se střídáme v Showtime, má osm dní dovolenou, takže se to zrovna takhle celé seběhlo.

Bez čeho není Eva ráno schopná fungovat? Jak se stará o své tělo a jak se stravuje? A jakou nepříjemnou zkušenost zažila v modelingu?

Celý rozhovor najdete v zářijové Dietě, která je v prodeji od 24. 8. Koupíte ji na novinových stáncích nebo si ji můžete objednat na www.ikiosek.cz – v největší on-line trafice s dopravou zdarma!

Dieta 08/2020
Dieta 08/2020 | Zdroj: Lucie Robinson