Sexy zadek

Sexy zadek Zdroj: shutterstock

Ženy se svěřily v diskusích na netu: Jak se jim opravdu líbí anální sex?

Někdo se dokáže uvolnit a překonat zábrany a užít si to, jiný ne. Internetové diskuse jsou plné názorů na anální sex. K čemu se přiklánějí ženy? A k čemu se přikloníte vy?

Pokračování 2 / 7

Ani nepoužíváme lubrikant

Dívka s krásnou postavou.
Dívka s krásnou postavou. | Zdroj: YouTube

Občas ho provozujeme. Partnerovi i mně se líbí. Ani nepoužíváme lubrikant. Prostě předehra je tak dlouhá, dokud nejsme oba dostatečně vlhcí. Chce to opravdu trpělivost, protože jeden netrpělivý pohyb může znamenat konec celé snahy. Hlavní heslo zní: uvolnit se. Většinou při něm i dosáhnu orgasmu, s trochou podráždění rukou vepředu.

Pokračování 3 / 7

Musí být nálada

zadeček
zadeček | Zdroj: shutterstock

Párkrát za rok se na anální sex dostane. Musí na to být nálada. Trvá to dlouho, chce to hodně trpělivosti a hodně lubrikantu a líbí se mi to, protože je při tom přítel hrozně něžný, opatrný a ohleduplný a nikam nespěchá. A co se příprav týče, tak já si předtím udělám klystýr, používáme kondom a je potřeba hodně gelu.

Pokračování 4 / 7

Hlavně se uvolnit

zadeček
zadeček | Zdroj: shutterstock

Zkoušela jsem to, vlastně to může být docela hezké, i když já tomu nějak šíleně neholduju, ale jednou za čas tím manžela „obdaruju“ a on je spokojený. Pokud to chcete zkusit, připravte se na to, že budete mít ze začátku takový divný pocit, jako když musíte na velkou. Hlavně se uvolnit, nezatínat zadek, když do vás bude vstupovat a ani potom, nikam by se nedostal. Pokud do vás nevtrhne jak Švédi do Prahy, ale půjde pomalu a opatrně, po pár pohybech si zvyknete na ten „divný pocit“ a bude se vám to líbit.

Pokračování 5 / 7

Není to můj šálek kávy

Video placeholde

Mou velikou výhodou na tomto poli je, že manžel tuto praktiku považuje za „nechutnou“, a tudíž nic podobného neprovádíme. Ex si v tom ale liboval, takže jsem se párkrát podvolila. Každopádně je potřeba mazat, mazat a zase mazat. Můj šálek kávy to není, jsem ráda za současný stav.

Pokračování 6 / 7

Je to příjemné spíš pro chlapa

Vyzkoušejte něco nového a vzrušujícícho! Anální sex už není jen výhradou homosexuálů. Právě naopak!
Vyzkoušejte něco nového a vzrušujícícho! Anální sex už není jen výhradou homosexuálů. Právě naopak! | Zdroj: Shutterstock.com

Sem tam provozujeme, samozřejmě s kvalitním lubrikantem, někdy je to příjemné, někdy ne, když ne, tak manžel přestane. Myslím, že je to hodně příjemné spíše pro chlapa.

Pokračování 7 / 7

Není to příjemné

Sexy zadek
Sexy zadek | Zdroj: shutterstock

Manžel si to taky přeje zkusit. Ještě to s nikým nedělal, zkoušeli jsme to asi dvakrát a obojí bylo katastrofa. Po klystýru, pomalu, první prsty, pak vibrátor a stejně to bylo strašné. Fakt pro mě špatný zážitek a už to nechci zkoušet. Není to příjemné, jen nevím, jak to manželovi vyhnat z hlavy, aby stále nenaléhal.