Fanoušci Plzně při zápasu s Duklou vzdali hold Františku Rajtoralovi

Fanoušci Plzně při zápasu s Duklou vzdali hold Františku Rajtoralovi Zdroj: Pavel Mazáč (Sport)

Zapálené svíčky na památku zesnulého explzeňského hráče Františka Rajtorala
Za Gaziantepspor hrál František Rajtoral naposledy 2. dubna. V pátek byl s týmem v Konyasporu a výhru 2:1 sledoval z lavičky. To bylo naposledy.
Rajtoralova památná výměna dresu.
Otřesná sebevražda bývalého fotbalového reprezentanta Františka Rajtorala (†31).
Expřítelkyně Rajtorala Petra vzpomíná.
22
Fotogalerie

Vzkaz, ze kterého mrazí: Expřítelkyně zemřelého fotbalisty Rajtorala promluvila o jeho trápení!

Zpráva o náhlé smrti fotbalisty Františka Rajtorala zasáhla nejen fotbalové fanoušky. Jeho bývalá přítelkyně napsala vzkaz plný bolesti. Prý mu chtěla pomoci, jenže to nedokázala...

Fotbalista František Rajtoral (†31) spáchal v Turecku sebevraždu oběšením. Tato zpráva otřásla nejen fotbalovým světem, ale zasáhla samozřejmě zejména Františkovy nejbližší a kamarády. Jeho bývalou přítelkyni Petru Hrůzkovou to naprosto zdrtilo. S talentovaným sportovcem strávila šest let. Z krásčiných slov je jasné, že se po celou dobu velmi milovali. Petra se s Františkem rozloučila i na sociální síti, kam přidala společnou romantickou fotku ze zápasu. Pod ní napsala srdceryvný vzkaz, ze kterého mrazí…

„Takhle jsi vždy každého uměl rozesmát… Kdo tě znal, ví, jaké obrovské srdce jsi měl… Jaký úžasný člověk jsi byl… Všem bych vám přála mít Fandu každý den po svém boku, protože to by ten život stál teprve za to! Tak moc jsem ti chtěla pomoct, Fanuš… ale přemohla nás. Odešla část mne… Nikdy v životě nezapomenu!!!“ napsala na sociální síť krásná blondýnka, která tak narážela na těžkou depresi, kterou František již několik let trpěl.

Fotbalista se oběsil ve svém bytě v Turecku. Svou roli zcela určitě sehrály deprese, se kterými se dlouhodobě potýkal. Podle informací tamních médií se u Františka našly dokumenty, nasvědčující tomu, že měl dluhy. Rajtoral totiž občas koketoval i s hazardem. Všechny tyto neblahé skutečnosti ho bohužel nakonec dohnaly k sebevraždě.