Americká herečka, producentka a spisovatelka Candace Cameron Bure se netají tím, že výprask považuje za dobru výchovnou metodu, protože výsledkem je podle í disciplína a láska.

Americká herečka, producentka a spisovatelka Candace Cameron Bure se netají tím, že výprask považuje za dobru výchovnou metodu, protože výsledkem je podle í disciplína a láska. Zdroj: Instagram/Candace Cameron Bure

Jenny McCarthy s expřítelem Jimem Carreym.
Zpěvačka Christina Aguilera také vsadila na velký výstřih. Na akci rozhodně přitáhla veškerou pozornost.
Profesionální matka - s manželem má 19 dětí - a hvězda reality show Michelle Duggar doporučuje ostatním matkám, aby malé dítě daly na deku plácly ho přes nohu pokaždé, když se pokusí odlézt pryč.
Mayim Bialik
Santa Monica: Spiderman Tobey Maguire ukázal celou svou rozrůstající se rodinku.
13
Fotogalerie

Výchovné úlety celebrit: Co nesmí dělat děti Penélope Cruz nebo Gwyneth Paltrow?

Každý máme ve svém okolí určitě rodiče, nad jehož výchovnými modely jen kroutíme hlavou. I mezi celebritami se najdou tací, s jejichž dětmi by asi měnil málokdo. Ve snaze dopřát svému dítku to nejlepší nekdy zacházejí do extrémů, a tak pojídají placentu, nedovolí jim žádné hračky z obchodu nebo dětské židličky, případně pleny.

Podívejte se do naší FOTOGALERIE na výchovné úlety hvězd. Protože třeba taková Penélope Cruz je celkem drsná matka. Vyznává takzvaný educaring, takže žádné bezpečné židličky, žádné žvatlání na děti a v krajním případě ani žádné hračky. Vyznavači této metody berou děti jako malé dospělé. A co ostatní?

Jak zvládá výchovu herečka Jana Stryková? Podívejte se na video:

Video placeholde