Na velikosti záleží!

Na velikosti záleží! Zdroj: Shutterstock.com

Toužíte po sexu s obřím penisem? Pozor, tohle jsou zkušenosti reálných žen!

Říkáte si, že mít sex s mužem, který je tam dole opravdu dobře vybaven, musí být skvělé. Jenže možná si vzpomenete na díl kultovního seriálu Sex ve městě, kde ani ta nejzkušenější Samantha nebyla schopna mít sex s jistým mužem, který byl obdařen až nadpřirozeně.

Jak je to ve skutečnosti? Několik žen se nám věřilo se svými zážitky...

Pokračování 2 / 7

Helena

Můj první měl opravdu velkýpenis. Já jsem v té době byla tak nezkušená, že jsem netušila, jak vypadá běžný penis, jak malý či jak velký je. Sex jsme mohli mít jen v misionářské poloze, protože ve všech ostatních to bylo hotové utrpení. On na svůj nástroj byl strašně pyšný. Až teprve když jsme se rozešli a já jsem poznala, jak se věci mají, jsem zjistila, jak je příjemné mít sex s mužem, který má normální penis.

Pokračování 3 / 7

Petra

Nechápu všechny ty ženy, které mluví o tom, že je mnohem lepší větší penis. Možná nikdy neviděly opravdu velký penis. Chvilku jsem se vídala s jedním mužem, asi měsíc jsme se oťukávali, než jsem se odhodlala k tomu, že zajdeme dál. Chtěla jsem ho uspokojit orálně, ale potom vytáhl z kalhot to monstrum a já jsem, zcela vážně, ztratila na chvilku řeč. Jediné, co ze mě vypadlo, bylo: „Co si asi myslíš, že mám dělat s tímhle?!“ Nevešel se mi ani do pusy a sex byl opravdu šíleně trapný a bolestivý. Už jsme se víckrát neviděli.

Pokračování 4 / 7

Alex

Poznala jsem sexuálně jednoho muže, který měl penis o dost větší, než je běžný standard. Musím říct, že bylo zábavné uspokojovat ho orálně, ale sex byl zpočátku, než se mi zřejmě přizpůsobila vagina a také než jsem se dostatečně vzrušila, trochu bolestivý a ne moc příjemný. Pak se to ale zlepšilo.

Pokračování 5 / 7

Martina

Nemyslím si, že jsem kdy potkala muže, který by měl opravdu obrovský penis, který by mě vyděsil, že bych utíkala z postele. Mám raději větší penis, ale na druhou stranu jsem zpozorovala, že muži, kteří jsou obdařeni v těchto partiích, mají pocit, že to je vše, co potřebují k tomu, aby byli dobří v posteli. Proto upřednostňuji muže, kteří mají standardní penis a snahu potěšit a udělat sex zábavný a vzrušující.

Pokračování 6 / 7

Andrea

Jsem malinká a drobná ženská a potkala jsem obra. Sex s ním byl opravdu nepohodlný. Trvalo věky, než se nám ho podařilo vůbec dostat dovnitř, přestože jsme použili opravdu obrovské množství lubrikačního gelu. Občas jsem měla i slzy v očích a po sexu mě to uvnitř bolelo. Možná kdybychom trochu zpomalili nebo něco, tak by to nebylo tak strašné, ale nevím, možná bych do toho už víckrát nešla.

Pokračování 7 / 7

Lea

Možná jsem slonice, co se velikostního rozdělení v kamasutře týče, protože mně se líbí sex s opravdu velkými penisy. Jsem snadno vzrušivá a nemám problém s lubrikací, takže jde všechno jako po másle. Za mě rozhodně palec nahoru.

Článek připravil Blesk pro ženy.