Milan Peroutka

Milan Peroutka Zdroj: Foto: Dana Kolářová, Daniel Černovský, Michal Protivanský, ara

Milan Peroutka mladší
Milan Peroutka
Milan Peroutka
Milan Peroutka a Bára Štěpánová.
Milan Peroutka
13
Fotogalerie

Talentovaný Milan Peroutka z Tváře bude hrát v Ordinaci! Zásadně zasáhne do děje…

V show Tvoje tvář má známý hlas herec a zpěvák Milan Peroutka týden co týden dokazoval svůj nesporná talent. Tak není divu, že dostal nabídku od tvůrců seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Zahraje si postavu pro něj jako dělanou…

Zatímco v hudební show se Milan Peroutka (27) každý týden měnil v někoho jiného, v oblíbeném seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě 2 zřejmě zamotá hlavu nejedné dívce, a to jako pohledný medik Jonáš. „Byl jsem na kamerových zkouškách a jsem moc rád, že to vyšlo,” prozradil v novácké talk show Na baru sympatický herec. „Tvář je intenzivní projekt, ve kterém každý týden překonáváme sami sebe, jsme v obrovském zápřahu a každý týden před námi stojí nová výzva,“ zhodnotil práci v úspěšné show Milan Peroutka a dodal: „Já mám radost, že už teď mám v diáři spoustu práce a z role v Ordinaci se těším obzvlášť.”

Radost z nové spolupráce mají i tvůrci seriálu. Podle slov jeho kreativní producentky Simony Matásková je Milan objev Tváře, z něhož jsou nadšení nejen oni všichni, ale především televizní diváci. Pro roli v Ordinaci podstoupil casting, ze kterého vyšel jednoznačně nejlépe. „Mohu prozradit, že jeho role zajímavě zasáhne do děje, ale jaká bude, to je ještě tajemství,“ naznačila Simona Matásková.