...

... Zdroj: Shutterstock

Tak to vidí chlap: Prostě zhubněte! Nedá se nic dělat…

Tvrdí se, že vztahy baculatých žen jsou spokojenější. Říká se, že mají obalené nervy a tím jsou schopny vydržet víc, než ty, které se neustále mučí dietami – jen samá zeleniny a zrní. No, taky názor…. 

Jenže muži by rádi doma měli sice pohodovou ženu, ale zároveň krasavici. Aby se s ní kamarádům mohli pochlubit nejen jako se zdatnou kuchařkou a organizátorkou, třeba zabijačky, kterou jeho polovička zvládne jak uspořádat, tak částečně i spořádat, ale též jako se sexy kočkou.

Takže pozor, boubelky! Nic se nesmí přehánět, tedy ani to obalování nervů. Výběr partnerek podle jakýchsi podvědomých preferencí plodnosti je přežitek. Netvrdíme, že je třeba, aby z vás byla přímo Twiggie – to ostatně není taky zrovna in –, ale pár kilo shodit a zpevnit tělo rozhodně nebude na škodu. Partnera potěšíte, zlepšíte si kondici a vejdete se do věcí, které jste již dávno odložila. A to je příjemná představa, ne?

Začít nemusíte hned krutou dietou a dřením v posilovně. Stačí pozměnit své návyky, a to nejen stravovací. Nepřejídat se, neplenit ledničku na noc! Pít hodně vody, do svého nápojového lístku zařadit zelený čaj, který napomáhá hubnutí a ještě zahání hlad, a zapojit svaly. Více choďte, vystupte třeba o stanici dřív a zbytek cesty dojděte pěšky nebo vyměňte výtah za výšlap po schodech. A uvidíte, změna vás rozhodne nezarmoutí, právě naopak…