Orální sex

Orální sex Zdroj: shutterstock

Orální sex
Orální sex
...
Orální sex
Orální sex
10
Fotogalerie

Staňte se bohyní orálního sexu, i když vás to nebaví. Pár triků, jak si to zpříjemnit!

Možná patříte mezi ženy, které by chtěly dopřát partnerovi potěšení z orálního sexu, ale jejich tělo prostě řekne - ne. Dávivý reflex, odrovnaná kolena v pokleku, existuje spousta bariér a některé z nich i jen v ženině hlavě. Ale většina z nich se dá ošálit a my víme jak!

Muži to milují, ale ženy to ne vždy rády dělají. Prostě tomu tak je. Nejsme pornohvězdy, abychom všechny ovládaly techniku hlubokého hrdla. Pokud byste přesto ráda svému partnerovi to potěšení dopřála, máme pro vás manuál, jak to zpříjemnit nejen jemu, ale hlavně sobě.

Dejte mu poznat, že je bůh, ale neodrovejte si kolena

Ve většině filmů je orální sex vyobrazován tak, že žena klečí na kolenou a mužovu chloubu si do úst vkládá přirážením hlavy. Jde to i jinak, abyste si neodrovnala kolena. Klidně si k tomu lehněte, sedněte, co vám přijde pohodlné. Na druhou stranu – občas mu ten pocit naprostého božstva dopřejte a klekněte si. Protože jenom bůh dokáže pak zázraky i s vámi. Pocit nadřazenosti mu prostě dělá dobře.

Video placeholde

Nemusíte polykat

Někdy je to ženám vyloženě proti srsti, pokud se jim muž má udělat do úst. Tak hele – nemusíte to vždy podstupovat. Pokud svého partnera znáte, pak už na jeho těle dokážete vypozorovat, kdy se blíží vyvrcholení. Pak už jen stačí se elegantně stáhnout, vyměnit ústa za ruku a dodělat... V tu chvíli mu to bude jedno. Hlavně ať to je! Každá žena, které se někdy zasekly, byť na zlomek vteřiny, čelisti, si dává sakra pozor na to, aby se to neopakovalo. Občas to může způsobit nepříjemný blok v mysli, kdy pak k orálnímu sexu přistupuje trochu rezervovaněji a moc se jí do toho nechce. Je to ale jednoduché. Stačí, když si na pomoc přiberete svou ruku. Ústa budete střídat s rukou. Není na tom nic špatného. Aspoň budete mít čas se nadechnout. Pokud budete poctivě střídat, spokojená budete jak vy, tak on.

Nebojte se ukousnutí

Někdy se ženy, naprosto zbytečně, bojí toho, aby svému partnerovi neublížily svými zuby. Však internet a městské historky jsou plné mužů s ukousnutými nebo prokousnutými údy. Ale věřte, že strach není nutný. Ve chvíli, kdy si ho vložíte mezi rty, jako kdybyste se na chvíli stala bezzubou. A pokud nebudete vyloženě skousávat, nemusíte se bát ani vy, ani on.

orální sex
orální sex | Zdroj: shutterstock

Osprchujte si ho

Může se stát, že vám muž příliš nevoní. Není to příjemné, ale i to se může stát a žena to má pak v hlavě tak zafixované, že z jakéhokoliv přiblížení se ústy k mužskému rozkroku jí naskakuje vyrážka. No, někdy to tak prostě je. Potní žlázy se nacházejí i mezi nohama. Jestli s tím máte problém a máte blok, tak se nebojte navrhnout sprchu, klidně společnou, předtím, než společně vlezete do postele.

Vytvořte bariéru z jazyka

Bez jazyku by to nešlo. Nebo tedy asi ano, ale ten požitek by nebyl úplný. Navíc, a to je důležité, s jazykem ho můžete hravě obelstít. Jestliže byste svému partnerovi ráda dopřála techniku hlubokého hrdla, ale dávivý reflex v sobě nedovedete potlačit, zahrajte na něj divadlo. Jazyk ohněte špičkou vzhůru, čímž si vytvoříte v zadní části úst bariéru, do které pak vložíte penis. S dostatečným narážením může mít pocit, že se vám dostal snad až do krku a dále. Vlk se nažere a koza zůstane celá. Dobré, ne?

sex
sex | Zdroj: shutterstock

Nemusíte to dělat až do konce

Orální sex může být perfektní předehra, která ale nemusí vždy skončit totálním vyvrcholením. To znamená, že nemusíte přemítat pouze nad tím, jak dlouho to trvá a kolik minut tím musíte ještě strávit, než vaše utrpení skončí... Prostě dělejte to tak dlouho, jak vás to bude bavit, a poté se můžete uchýlit k jiným způsobům.

Zapomeňte na 69

Poloha 69 by se jednoduše měla zakázat. Orální sex má být určen k tomu, aby jeden z vás dvou ležel, užíval si to, zatímco druhý mu dělá dobře. Proto pokud po vás partner bude tuto polohu vyžadovat, s úsměvem mu ji odmítněte a jako variantu mu nabídněte, že nejprve uspokojíte vy jeho, pak on vás. Nebo naopak. Protože buďte v klidu – jestli jste někdy měla pocit, že jste divná, protože vám tahle poloha nevyhovuje, vězte, že takových je nás více.