Anna Kadeřávková

Anna Kadeřávková Zdroj: Foto: Facebook.com, Martin Přibyl, ara

Sara Sandeva
Sara Sandeva
Sara Sandeva
Sara Sandeva
Sara Sandeva
26
Fotogalerie

Skyler a Rozina ukázaly porost, za který by se nemusel stydět kdejaký chlap!

Sara Sandeva (19) a Anička Kadeřávková (19) spolu hrály nejen v seriálu TV Nova Ulici, ale jsou kamarádkami i v reálu. Když se ty dvě sejdou, je o zábavu postaráno.

V nekonečném nováckém seriálu Ulice Anna Kadeřávková ztvárnila plachou Rozinu Maleřovou, Sara Sandeva naopak nebojácnou Skyler van Ruyter, která otěhotněla v brzkém věku a stala se maminkou malého Chrise, kterého má s Frantou Liškou v podání Matyáše Valenty.

Herečky se v Ulici potkaly jen v několika málo scénách, zato v reálném životě tráví spolu spoustu času. Jsou nejen nerozlučné kamarádky, ale i spolužačky. Na jejich přátelství se nic nezměnilo ani tehdy, když si půvabná blondýnka Anna v komedii Andílek na nervy zahrála přítelkyni Adama Mišíka (19), s nímž krásná brunetka Sara zrovna chodila.

Rozhodně byste se s těmito dívkami nenudili. Obě mají velký smysl pro humor, což opakovaně dokázaly na sociálních sítích. Nedávno se tam pochlubily novými vousy, které si udělaly z vlasů. Jedná se o vtipnou podívanou. Na první pohled je zřejmé, že se jejich společně trávený čas nese v duchu přátelské zábavy. Anička celou situaci ještě vyšperkovala tím, že "by se měla oholit"! Tak ještě že jim něco takového na jejich půvabných tvářičkách neroste doopravdy...