Jak řídí zpěvačka Petra Janů

Jak řídí zpěvačka Petra Janů Zdroj: Jiří Pekárek

Jak řídí zpěvačka Petra Janů
Petra Janů má nová ňadra
Jak řídí zpěvačka Petra Janů
Jak řídí zpěvačka Petra Janů
.
20
Fotogalerie

Skrytý odpor Petry Janů: Radši sbalí prachy a mizí pryč!

Plesová sezóna je zdrojem příjmů pro většinu úspěšných zpěváků a kapel! Díky desítkám kšeftů jim na účtech přistávají velké peníze. Řeč je i o zpěvačce Petře Janů, která se ale nebojí říct, že přesně na těchto typech akcí zpívá nerada.

„Já plesy nemám ráda! Patří k mému životu, ale musím si vzít dlouhé šaty a já raději nosím džíny a tričko a zpívám Motorest,“ prohlásila Petra Janů. „Já mám ráda, když vystupuju na začátku plesu, že se ti lidé vrhnou na parket. Občas se ale dostanete do společnosti, kde lidé čekají, jestli pan starosta začal tančit. A tak stojí, koukají a říkají: Tak se ukaž umělkyně, co umíš, když jsme si tě zaplatili,“ řekla zpěvačka v rozhovoru s Těžkým Pokondrem na Frekvenci 1.

„V tu chvíli si s láskou vzpomenu na konto v bance, odzpívám a mizím pryč. Já na těch akcích spát nechci, jsem ráda, když můžu usínat ve své postýlce. I když do ní třeba jedu přes celou republiku,“ dodala Petra Janů.

V diáři na letošní zimní období se jí to hemžilo plesy, a to třeba Základní školy Svítání v Pardubicích nebo na pražském Žofíně na slavnosti seniorů.