Proudy slz tekly po tváře matce, která nepoznala syna. Ten podstoupil sérii plastických operací.

Proudy slz tekly po tváře matce, která nepoznala syna. Ten podstoupil sérii plastických operací. Zdroj: profimedia.cz

Před a po. Noppajit se již lidem nevyhýbá.
2
Fotogalerie

Šel do reality show a vlastní matka ho pak nepoznala. Co se stalo?

Tento dvaadvacetiletý mu trpěl deformovanou čelistí. Nemohl dobře kousat potravu a zkroucená čelist se projevila i na jeho vzhledu. Mladík se styděl a vyhýbal se i obědům se svými spolupracovníky v továrně, kde pracuje. Deformace obličeje měla zásadní vliv na sebevědomí mladého muže. Jenže dnes je už všechno jinak. Noppajit podstoupil extrémní přeměnu v rámci televizní show „Let Me In“ v Thajsku.

Show sleduje příběh člověka, který podstoupí dramatickou proměnu vzhledu. Po té, co je vše dokonáno, se může teprve ukázat svým blízkým.

Dvaadvacetiletý Noppajit Monlin podstoupil operaci čelisti, čela, očních víček, byly mu vpichovány injekce botoxu ze slinných žláz, aby se zabránilo nadměrnému slinění. Mladíkovi byly také odstraněny skvrny v obličeji.

A že se dílo zdařilo, dokládá fakt, že Noppajita nemohla poznat ani vlastní matka. „Mami, pamatuješ si na mě?“ zeptal se, když poprvé po proměně přišel ke své matce. Ta na něj však nereagovala. Když se vzpamatovala, opakovala: „Si to opravdu ty? "

"Jsem jiný člověk, cítím se mnohem lépe. Před proměnou se na mě dívali lidé s nedůvěrou. Společnost mě zkrátka nepřijala. Teď mám více přátel," popisuje Noppajit, který žije s 26letou přítelkyní. S transgender ženou se seznámil na sociálních médiích.