Heluš z Ordinace změnila radikálně vzhled.

Heluš z Ordinace změnila radikálně vzhled. Zdroj: Foto: TV Nova

Jako Heluš s Martinem Zounarem v Ordinaci.
Martina Randová si nechala v kosmetickém salónu udělat manikůru.
Musí na sebe dávat po návratu do práce větší pozor.
Musí na sebe dávat po návratu do práce větší pozor.
Postavu měla Martina Randová opravdu velmi štíhlou.
21
Fotogalerie

Randová z Ordinace: Proměna za čtvrt mega!

Úplně jiný člověk! Z brunety s nevkusným líčením i oblečením je po zásahu šikovných maskérů šmrncovní blondýna. Takhle teď budou diváci Ordinace v růžové zahradě 2 vídat herečku Martinu Randovou (45).

Že je z ošklivky Heluš možné udělat krásku, nevěřila ani sama herečka. „Když jsem se dozvěděla, že z Heluš bude krasavice, říkala jsem si: Panebože, jak to udělají? Jak z Randové chtějí udělat krasavici?” kroutila Martina nechápavě hlavou. Proměna trvala tři dny. Dva dny zabralo dvojité zesvětlení vlasů, jejich zahušťování a prodloužení, třetí pak úprava a líčení.

Do parády si herečku vzala hlavní maskérka novácké show Tvoje tvář má známý hlas. „No já vám nevím, když ze mě dělali starou Heluš, chodila jsem do maskérny o hodinu dřív, teď chodím o tři hodiny dřív. To samo o sobě něco vypovídá,” směje se Martina Randová, která v jednom z dílů Ordinace oblékla luxusní šaty od světoznámého návrháře Oscara de la Renty (†82). „Když mi řekli, kolik ty šaty stály, šly na mě mdloby. V životě jsem na sobě neměla nic tak drahého! Ale jsou krásné a cítím se v nich opravdu báječně,” netajila se nadšením herečka.

Kolik to stálo? Šaty Oscar de la Renta - 195 000 Kč Boty Versace, černé se zlatým podpatkem - 9000 Kč Náušnice, starožitné - 16 000 Kč Vlasy - 25 000 Kč (dvojí zesvětlení v Tony and Guy: 2x 3000 Kč + zahuštění/prodloužení/úprava: 19 000 Kč) Líčení na 1 natáčecí den - 5000 Kč CELKEM - 250 000 Kč