Ljuba Krbová vyhledala lékařskou pomoc.

Ljuba Krbová vyhledala lékařskou pomoc. Zdroj: TV Nova

Ljuba Krbová
Jako seriálová Anička
Herečka Ljuba Krbová miluje dobrodružství a přestože působí jako křehká žena, má kuráže na rozdávání.
V Ulici
Ljuba Krbová
10
Fotogalerie

Přiznání: Ljuba Krbová řekla, proč je úplně mimo! Má stejné problémy jako Anička Lišková?

Herečku Ljubu Krbovou televizní diváci už řadu let vídají v Ulici jako Aničku Liškovou. A poslední dobou to s ní začalo vypadat špatně. A posléze i sama Ljuba Krbová přiznala, že i ona je v něčem „mimo“. V čem je problém?

Fanoušci mladistvě vypadající Ljuby Krbové (58) se nemusejí strachovat. Herečka psychické problémy rozhodně nemá, což se ale nedá říct o postavě Aničky Liškové, která se v seriálu TV Nova Ulice dostala pod velký tlak, až se to začalo projevovat na jejím duševním zdraví.

U Aničky Liškové, jíž velmi zranilo, když se dozvěděla, že její muž Béda jí byl nevěrný a má nemanželské dítě, jde o tzv. obsedantně-kompulsivní poruchu, což je vážná psychická nemoc. Při ní dotyčný trpí nevysvětlitelnými úzkostnými stavy a je otrokem rituálů, které musí poctivě dodržovat on i jeho okolí, aby byl v relativně pohodové náladě. Tedy velmi zjednodušeně řečeno.

Herečka, která je po této stránce naštěstí naprosto v pořádku, přiznala, v čem je v životě „mimo“ ona. A jde o televizi! Pro deník Aha! Ljuba Krbová uvedla: „Přístroj dřímá v pracovně a občas si na něm pustíme nějaký film. Takže když dojde mezi kolegy na nějakou diskuzi o seriálové novince, jsem úplně mimo.“ Televizi mají doma prý jen jako lapač prachu.