Jako kompenzace potíží mu byl nabídnut voucher na koupi dalších vlasových přípravků.

Jako kompenzace potíží mu byl nabídnut voucher na koupi dalších vlasových přípravků. Zdroj: profimedia.cz

Pár dní po použití vlasového gelu se na pokožka pana Hardyho objevily boláky a vlasy mu začaly vypadávat.
Použil gel na vlasy a pak o ně přišel.
3
Fotogalerie

Použil běžný styling gel a výsledek ho naprosto šokoval!

Chtěl být krásnější a stal se pravý opak! Lee Hardy si zakoupil v drogerii a použill ho na vlasy, jako už mnohokrát ve svém životě. Tentokrát byl ale výsledkem šokován! A může být rád, že vyvázl bez dalších zdravotních následků!

Mladý muž tvrdí, že si tento gel „VO5 styling wax“ koupil již poněkolikáté. Letos mu ale poprvé nepřinesl jen efekt který čekal. Naopak - brzy po použití nastalo doslova peklo. Na hlavě se mu objevily velké boláky, pokožka pálila, svědila a následně mu začaly vypadávat vlasy po trsech. Problém se stále zhoršoval a tak mladému muži nezbyla jiná možnost, než zbytky vlasů zcela oholit.

Lee Hardy se obrátil na výrobce zmíněného gelu, jenže na zákaznickém centru mu nabídli jako kompenzaci problému dvacetilibrovou poukázku na koupi dalších vlasových výrobků. „To mě skutečně urazilo. Proč bych měl chtít další vlasové přípravky, když už žádné vlasy nemám,“ ptá se rozhořčeně.

Společnost, která gel vyrábí, sdělila, že nemá informace, že by daný gel poškodil další zákazníky a požádal pana Hardyho o jeho výrobek, aby byl předán k podrobnému přezkoumání. A nabídla mu místo voucheru na vlasové výrobky částku 210 liber. Ty však pan Hardy odmítnul. „Chci celé věci přijít na kloub a zjistit, co přesně dané balení gelu skutečně obsahovalo. To by pomohlo v léčbě,“ vysvětluje. Od lékaře zatím dostal hydratační šampón, který mu zatím nepomohl.