Panenky

Panenky Zdroj: archiv

Panenka, kterou si vyberete prozradí, po čem touží vaše skryté já!

Jsou krásné i děsivé. Některé nás přitahují, jiné v nás vzbuzují zvláštní pocity. Co říkáte panenkám na obrázku? Vyberte si jednu a ta řekne o vašich touhách a přáních víc, než víte vy sami!

Pokračování 2 / 7

1.

panenka
panenka | Zdroj: archiv

Ne snad, že byste se chtěla vrátit do dětství, ale občas máte chuť životu se vzepřít, udělat něco nepředloženého, utéct, hodit po kolegovi šlehačkový dort, prostě udělat něco bláznivého. A víte co? Dopřejte si to. Nemusíte začínat hned regulérní výtržností, ale když budete chytal vločky sněhu na jazyk, zákonu to neodporuje a vy se budete cítit líp.

Pokračování 3 / 7

2.

panenka
panenka | Zdroj: archiv

Tak tohle už je vážné. Svět vás štve a vy máte chuť trochu mu to oplatit. Způsobná holka? To nikdy. Provokace je vaše druhé jméno, ráda lidi šokujete a děsíte. Na druhé straně, ne všichni, kdo nesdílejí váš náhled na svět a smysl pro humor, jsou pitomci.

Pokračování 4 / 7

3.

panenka
panenka | Zdroj: archiv

Vy se na svět nezlobíte, jen se na něj tiše díváte a někdy kroutíte hlavou. Máte ráda klidné, hezké, bezpečné věci, staré příběhy, klid a pohodlí. Hádky a konflikty vás děsí, raději se jim vyhýbáte, to ovšem někdy není řešení. Někdy je prostě třeba tím medvídkem vzít někoho po hlavě.

Pokračování 5 / 7

4.

panenka
panenka | Zdroj: archiv

Ráda se ohlížíte do minulosti, jste romantická, a kdybyste mohla, budete svůj čas trávit v knihách a při sledování filmů. Věříte, nebo spíš chcete věřit, že dřív bylo všechno lepší, lodě ze dřeva, muži ze železa… Neztrácejte tolik času sněním, každá doba má své a idyla to nebyla nikdy. Dejte pozor, aby vám život neproklouzne mez prsty.

Pokračování 6 / 7

5.

panenka
panenka | Zdroj: archiv

Vidíte se jako romantická víla, máte ráda přírodu, malebné scenérie, jarní vzduch, výlety a cestování. Všední život vás dusí a ráda byste utekla ven, představa pěkné roubenky, srubu u jezera, nebo chaty na pláži vám rozhodně není cizí. Jen mějte na paměti, že příroda není jen vlahý vítr a slunečné dny a do svých snů vždycky pusťte i trochu realismu.

Pokračování 7 / 7

6.

panenka
panenka | Zdroj: archiv

Toužíte po bezpečí. Ať už je to bezpečí vlastního dětství nebo do období vlastních rodinných povinností. Preferujete domov, svět bez agresivity a soutěžení, představu laskavých rodičů, kteří chrání. Jste ale dospělá… ať chcete nebo ne, světu musíte čelit, jinak si své malé bezpečí neuchráníte.