Cole Spouse.

Cole Spouse. Zdroj: YouTube

Jennifer Aniston a Cole Spouse.
Jennifer v seriálu Přátelé
Jennifer v seriálu Přátelé
Jennifer v seriálu Přátelé
Jennifer v seriálu Přátelé
19
Fotogalerie

Pamatujete si kluka, který hrál v Přátelích Rossova syna? Po letech prozradil, proč bylo těžké točit s Jennifer Aniston!

Jen málokdo by neznal seriál Přátelé, který se pro jednu z hlavních představitelek, herečku Jennifer Aniston, stal odrazovým můstkem mezi hollywoodské hvězdy. Právě o natáčení s ní se po letech rozpovídal tehdy malý Cole Spouse.

Je to neuvěřitelné! Představitel malého Benna Gellera ze seriálu Přátelé Cole Sprouse 8. srpna oslaví 25. narozeniny. Od natáčení dnes již kultovního komediálního seriálu Přátelé uběhla pěkná řádka let, ale představitel Rossova syna si dodnes živě pamatuje, jaké to bylo točit s atraktivní Jennifer Aniston alias Rachel Green.

Jak nyní již ostřílený italský herec Cole Sprouse prozradil, byla to pro něj „opravdu hodně, hodně těžká práce“, protože byl do ní bláznivě zamilovaný. „Byl jsem jí tenkrát úplně okouzlen a neměl jsem slov. Zapomínal jsem kvůli tomu i text," zavzpomínal na natáčení.

Pozorný divák se tehdy malému Bennovi nemůže divit. Jennifer Aniston totiž proslula tím, že během natáčení seriálu nenosila podprsenku. Kdo viděl alespoň pár dílů, jistě nemohl přehlédnout její výrazné, přes triko viditelné bradavky.

Cole Sprouse má bratra-dvojče Dylana. Spolu se v dětství často střídali v jedné roli. Jsou si totiž tolik podobní, že je od sebe téměř nikdo nebyl schopen rozeznat. Seriál Přátelé, tedy role Benna, je jednou z mála, kterou malý Cole ztvárnil sám.