podprsenky

podprsenky Zdroj: Profimedia.cz

Odhalené ňadro, špinavá ramínka! Ani celebrity nemají své podprsenky vždycky pod kontrolou!

Velký výstřih a nepříliš dobře padnoucí podprsenka - známe to všichni. Stačí pak chvilka nepozornosti a ňadro se odhalí v té nejneočekávanější chvíli, zato ale v plné kráse. S trochou škodolibosti si můžeme říct, že celebrity jsou na tom stejně, jako my. Také občas ukazují to, co chtěly skrýt - v případě ňader o tom můžeme sice pochybovat, v případě sepraných ramínek a špinavých částí spodního prádla ale rozhodně ne!

Pokračování 2 / 7

Sandra Bullock (52)

Vždy krásně upravená herečka Sandra Bullock zvolila šaty s odhalenými zády, vhodnou podprsenku však již neřešila. Celá zadní část podprsenky je jí vidět. Celek vypadá krásně, ale bez podprsenky by byl výběr ještě šťastnější.

Pokračování 3 / 7

Kristen Stewart (27)

Kristen Stewart chodí na premiéry a na slavnostní události v nádherných róbách, v osobním životě se o sebe ale příliš nestará. Ke spokojenosti jí stačí džíny a vytahané tričko. Z tohoto vytahaného tílka jí vykukuje nejen ramínko, ale i skoro celá podprsenka. To je sice letos v kurzu, ale musí to vypadat sexy.

Pokračování 4 / 7

Kim Kardashian (36)

Kim Kardashian je známá svými velice vyzývavými outfity. Nedávno oblékla top odhalující celou podprsenku záměrně. Kim chce být vidět, ale tento model je už opravdu mimo mísu.

Kim Kardashian
Kim Kardashian | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 5 / 7

Geri Halliwell (44)

Geri Halliwell, zpěvačka jedné z nejúspěšnějších skupin 90. let Spice Girls, občas v módě trochu tápe. Na fotografii má krásnou fuchsiovou sukni s letním topem, ze kterého jí vykukuje celý košíček nepříliš pěkné, a dokonce seprané podprsenky. Škoda!

Geri Halliwell
Geri Halliwell | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 6 / 7

Ariel Winter (19)

Americká seriálová herečka Ariel Winter své bujné poprsí ráda ukazuje. V tomto případě svůj hluboký výstřih příliš neuhlídala a všichni se mohli pokochat její krajkovou podprsenkou. Podprsenky se sice teď ukazují, ale rafinovaně, ne vulgárně.

Ariel Winter
Ariel Winter | Zdroj: Profimedia.cz

Chcete podprsenku, v níž si ostudu neuříznete? Vyberte si ji díky radám v Naší Podprsenkové revoluci! Máme pro vás slevové kupony!

http://img.blesk.cz/ras-cz/1-origin-3472451.pdf
http://img.blesk.cz/ras-cz/1-origin-3472451.pdf | Zdroj: BPŽ

Pokračování 7 / 7

Janet Jackson (51)

Jeden z největších trapasů zažila zpěvačka Janet Jackson, které při koncertě vykouklo celé prso. Justinu Timberlakovi, který zrovna zpíval na koncertě s ní, to očividně moc nevadilo.

Janet Jackson
Janet Jackson | Zdroj: Profimedia.cz

Máte velká ňadra? Poradíme vám, jak si vybrat podprsenku:

Video placeholde