Velkou část Mexičanova penisu tvoří vytahaná předkožka.

Velkou část Mexičanova penisu tvoří vytahaná předkožka. Zdroj: Profimedia.cz

Mexičan je posedlý svým penisem.
Penis Roberta Esquivela Cabrery měří 48 centimetrů.
Copak se mu to asi rýsuje v kalhotech?
Roberto Esquivel Cabrera svou chloubu rád ukazuje. Za to, že ji ukázal dvěma nezletilým dívkám, ho vykázali z USA.
Mexičan Roberto Esquivel Cabrera nemůže mít s penisem dlouhým 48 centimetrů sex. Přesto odmítá chirurgické zmenšení.
8
Fotogalerie

Od dětství pracoval na zvětšení svého penisu. Teď má rekord, ale žádný sex!

Jeho snem bylo mít největší penis na světě. Od dětství na tom tvrdě pracoval. Nad metodami, kterými si svůj úd prodlužoval, zůstává rozum stát. Teď má sice rekordně dlouhý pyj, na sex ale nemůže ani pomyslet. Prostě to nejde. Muž ale jakékoliv zmenšení odmítá!

Mexičan Roberto Esquivel Cabrera (54) má sice největší penis na světě, ale moc legrace si s ním neužije. Měří neskutečných 48 cm, což mu znemožňuje mít normální pohlavní styk. Jeho majitel však zmenšení pohlavního orgánu však vytrvale odmítá.

Robertovi ovšem takto velká chlouba rozhodně nenarostla sama od přírody. Dopomohl si k ní mučením svého údu od raného věku. Dával na něj závaží, až se mu penis prostě vytahal. Pravidelně si ho nyní utahuje obvazy, které mu pyj vždy potrhají. Lidské tělo však zranění léčí, čímž vzniká nová tkáň.

Když lékaři Robertovi jeho úd vyšetřili, potvrdilo se jejich odborné podezření. Mužův skutečný penis je mnohem kratší. Konec jeho monstrózní anakondy v kalhotách je prostě jenom vytahaná předkožka. To je také důvod, proč nebyl nikdy zapsán jako penisový rekordman v Guinessově knize rekordů.

Jsem šťastný ze svého penisu, neznám nikoho, kdo má velikost jako mám já. Rád bych byl zapsán v Guinessově knize rekordů, ale oni neuznávají tento rekord,“ vysvětlil Robert. Lékaři mu nabídli, že mu jeho lochneskou příšeru zmenší, on o tom ale nechce vůbec slyšet. I přesto, že s ní nemůže mít sex.

Radili jsme mu: Roberto, nejlepší věc pro tebe bude, když ti lékaři vytvoří penis normální velikosti, aby tě nebolel a mohl jsi mít sex i děti,“ řekl Dr. Jesus David Salazar Gonzalez. „On to ale nechce, raději bude mít penis větší než ostatní lidí,“ vysvětlil doktor, který si ťuká z Robertovy nerozvážnosti na čelo.

V latinské kultuře kdokoliv, kdo má větší penis, je více macho. Je to něco, co ho odlišuje od ostatních lidí a dává mu pocit výjimečnosti. Je posedlý svým penisem,“ uzavřel lékař. Kvůli velikosti pyje, který sahá až k jeho kolenům, nemůže Roberto ani pracovat. Mexické úřady ho evidují jako invalidu a muže tak živí pouze dávky.

Nemohu nosit uniformu jako ostatní ve firmách a nemůžu si ani kleknout na kolena. Nedokážu rychle běhat a společnosti na mě nahlížejí špatně. Řeknou, že mi zavolají, ale nikdy to neudělaly,“ vypráví Roberto o svých pokusech sehnat zaměstnání. Mexičan přitom rozhodně není nevinný dobrosrdečný muž.

Má za sebou temnou minulost a kriminální postih. Když žil v minulosti ve Spojených státech, skončil před soudem za to, že se odhaloval před dvěma nezletilými dívkami. Za to byl ze země vyhoštěn, ale nyní doufá, že se mu do Ameriky podaří dostat zpátky. Pánové, neničte své penisy a nechte jim normální a přirozenou velikost. Z tohohle muže je zmučená troska.