Hoch se narodil po smrti otce.

Hoch se narodil po smrti otce. Zdroj: YouTube

Hoch se narodil po smrti otce.
Hoch se narodil po smrti otce.
Hoch se narodil po smrti otce.
Hoch se narodil po smrti otce.
Hoch se narodil po smrti otce.
7
Fotogalerie

Nevídané: Po smrti manžela zjistila, že je těhotná. Novorozeně jí pak připomnělo otce zvláštním gestem!

Tenhle příběh vás chytí za srdce. Novorozený chlapec ještě ani neotevřel oči a už svou matku dokázal překvapit nevídaným kouskem!

Otec zmíněného chlapečka Matthew Gerald patřil ke skutečným hrdinům. Býval členem amerického námořnictva. Posléze se rozhodl stát se policistou a ve městě na jihovýchodě Spojených států nastoupil do služby. Nedlouho po nástupu byl však spolu se svými několika kolegy zastřelen při ošklivé přestřelce. Zanechal po sobě ženu Dechii a dvě malé dcerky.

Jen pár dní po manželově smrti Dechia Gerald zjistila, že je těhotná. Když se pohrobek narodil, dostal jméno Falyn Matthew Gerald. Nikdo nečekal, co tenhle malý drobeček předvede hned první den na tomto světě.

Dachia po manželově smrti nosila svůj snubní prsten na krku jako přívěsek. Když si svého novorozeného syna vzala poprvé do náručí, chlapeček se svou malinkou ručičkou chytil právě snubního prstýnku a dlouho dobu se ho držel. Malý Falyn tím všem vyrazil dech…

Ačkoli hoch svého otce nikdy nepozná, jistě se o něm mnohé doslechne, a to i od Matthewových kolegovů. Právě od nich dostal nejmladší Gerald velmi milý dáreček, tričko s nápisem Baby Button´s. Jen po několika hodinách na světě tak dostal svou první přezdívku, a to stejnou jako měl otce. Jemu také říkali Button.