Kalel Langford a jeho diamant.

Kalel Langford a jeho diamant. Zdroj: YouTube

Kalel Langford a jeho diamant.
Kalel Langford a jeho diamant.
3
Fotogalerie

Neuvěřitelná klika: Jediná procházka s rodiči mu změnila život! Ve 14 letech se stal milionářem

Čtrnáctiletý mladík si vyrazil s rodiči do národního parku. To vůbec netušil, jak mu tahle vycházka změní život. Po návratu z ní se totiž stal milionářem. Jak se mu to podařilo?

Procházky do přírody dokážou zázraky: zlepší se vám nálada, pročistíte si mysl, dostanete čerstvý vzduch do plic… Ale stát se po ní milionářem? To se jen tak někomu nepoštěstí… Zářnou výjimkou se stal čtrnáctiletý Kalel Langford, který se jednoho dne vydal se svými rodiči na návštěvu diamantového kráteru v národním parku v jihozápadním Arkansasu. Nikdo z rodiny neměl ani potuchy, že jim tento výlet od základů změní celý život.

Mladíkovi totiž stačila pouhá půlhodinka na to, aby mezi skalami objevil tmavě hnědý lesklý diamant. Rodiče posléze nález svého potomka nechali prozkoumat odborníky a přišel šok! Dozvěděli se něco neuvěřitelného: Jednalo se o 7,44karátový diamant kávové barvy. Podobný, který měl 8,52 karátů, byl na tomto místě nalezen v roce 2015. Prodán byl za neuvěřitelný jeden milion dolarů.

Kalel Langford, který tak objevil sedmý největší nález v historii tohoto parku, se rozhodl svůj diamant pojmenovat Superman Diamond. Nejenže šikovný malý badatel finančně zabezpečil svou rodinu, ale také se navždy zapsal do bohaté historie diamantového kráteru. Na tuhle procházku rozhodně nikdo z jeho rodiny nezapomene…