Krasa v rezimu H2O

Krasa v rezimu H2O Zdroj: Shutterstock

Návod, jak být ráno sexy za 10 minut

Zaspali jste, anebo nestíháte a potřebujete během okamžiku vypadat úžasně? Máme pro vás pár rad a tipů, jak toho docílit jen za chvilku…

Pokud ráno trávíte více než deset minut svým šlechtěním v koupelně, je něco špatně: nemáte jasnou představu, co od toho očekáváte, neumíte si s líčením a úpravou poradit obecně či třeba jen dobře nevidíte a úpravy upravujete dokola…

Zde nabízíme pět základních rad, jež by měla brát v úvahu každá žena, která již má za sebou třicáté narozeniny:

1. Bez večerní přípravy to už půjde jen těžko. Pleťová maska či hydratační peeling a poté výživný krém je nutností.

2. Po ranní sprše tělo natřete olejem nebo bambuckým máslem. Pokud nestíháte umýt a foukat vlasy, použijte suchý šampon. Budete zírat, jak ty opravdu kvalitní vytvoří bezva look.

3. Obličej nastříkejte vodou, tedy termální, levandulovou či třeba růžovou květovou. Po krému použijte kapku rozjasňujícího make-upu. Jestli jste na to zvyklá, tak i trochu tvářenky.

4. A nastává pár minut na oči. Postačí jemné linky, které na horních víčkách podél řas oči opticky otevřou. Na řasenku v chvatu raději zapomeňte, nadělala by více neplechy než užitku.

5. Nezapomeňte na vůni! A pokud jste milovnice barevných či lesklých úst, tak s tím rozhodně žádné škody nenaděláte. Ostatně rty jednoduše „přejedete“ jak v autě, tak třeba až v práci.