sex

sex Zdroj: Profimedia.cz

Na tohle myslí ženy, když vidí penis nového partnera

Ať to chcete přiznat nebo ne, je to tak. Pokaždé, když začneme chodit s někým novým – nebo si jen uděláme známost na jednu noc – jsme zvědavé, jak je náš vyvolený vybavený. Nemyslí se tím jeho obývací pokoj, ale samozřejmě jeho mužská chlouba. 

Penisy jsou, stejně jako jejich majitelé, různé. Přicházejí ve všech tvarech, barvách a velikostech a my samozřejmě tajně doufáme, že vše bude v pořádku. Náš vnitřní hlas se vždycky ozve. Jaké věty polknete?

Pokračování 2 / 9

Překvapení

„To koukám, rozhodně jsem ho neměla soudit podle velikosti bot!“ Občas se nevyplatí stresovat se předem tím, že pozorujete velikost jeho bot nebo dlaní a už předem se obáváte, že to bude nejspíš průšvih, protože je má příliš drobné. Mnohdy se stává, že je to všechno naopak.

Pokračování 3 / 9

Naháč

„Jé, takhle oholený vypadá nějak líp a větší!“ Holení ve spodních partiích není u mužů zcela běžnou praktikou tak, jak je tomu u žen. Přitom by to možná někdy bylo zapotřebí. Pokud je třeba si klestit cestu k erekci přes husté křoví, uvítáme, když se muž alespoň přistřihne.

Pokračování 4 / 9

Nevídané

„Hmm, nevěděla jsem, že můžou být takhle ohnuté!“ Samozřejmě, že mohou, a je to úplně normální, tedy většinou. Pokud by byl penis bolestivý, potom je samozřejmě dobré vyhledat odbornou pomoc, ale v drtivé většině případů není co řešit. Naopak možná vás překvapí, protože v určitých polohách může jeho zahnutý kamarád skvěle dráždit místa, která byla doposud neobjevena.

Pokračování 5 / 9

Obřízka

„Aha, tak takhle vypadá obřezaný, to vůbec není zlé.“ V Čechách není obřízka tak populární jako v různých jiných zemích, ale to neznamená, že na ni nemůžete narazit. Neustále se vedou spory o tom, jestli je to v posteli výhoda, či ne. Na pohled je obřezaný penis možná o něco hezčí než ten neobřezaný, který občas trochu připomíná šarpeje s jeho extra kůží. Ovšem jinak to pro nás není žádný rozdíl. Jak to cítí muž, je už jiná otázka.

Pokračování 6 / 9

Průšvih

„Proč já! Tohle je snad ten nejmenší penis, co jsem v životě viděla. Tak si asi budeme raději povídat.“ Bohužel se to stává, je to nepříjemná situace, protože je to jistě pro muže citlivá záležitost. Nedávno jsem na podobnou situaci slyšela názor velkého milovníka žen Jana Saudka, který řekl: „Když je to průšvih, nepostaví se nebo ho máte malého, tak se z toho vždycky můžete nějak vylízat.“

Pokračování 7 / 9

Jméno

„Bylo by to divné, kdybych mu dala jméno?“ Ovšem, je to jeho majetek, ale někdy si nemůžeme pomoci a máme chuť dát tomu mazlíkovi jméno. Přece jen je to část těla, kterou budete po určitou dobu v podstatě sdílet.

Pokračování 8 / 9

Velikán

„Pomoc! Tohle se do mě přece nemůže vejít.“ Tohle si většinou říkáme, když vidíme poprvé ztopořený penis a nemůžeme uvěřit, že máme tam dole dost místa. Samozřejmě, že mohou existovat i situace, kdy narazíme na extrémně vyvinutého muže, jehož velikost nás zaskočí.

Pokračování 9 / 9

Nedočkavost

„Tak pojď, já si tě otestuju!“ Pokud jsme již provedly inspekci a vidíme něco, co se nám líbí, jediná myšlenka, která nám víří hlavou, je okamžitě vyzkoušet, jestli je funkce stejně pozitivní jako vizáž.

Článek připravil Blesk pro ženy.