Zjistěte, která tvrzení o mužských chloubách jsou pravdivá, a která naopak.

Zjistěte, která tvrzení o mužských chloubách jsou pravdivá, a která naopak. Zdroj: Shutterstock

Mýty o penisu: Je to pravda nebo lež?

Velmi často se tvrdí, že rozměry mužské chlouby můžete poznat i jinak, než stažením kalhot. Ale, která tvrzení jsou vlastně pravdivá? Opravdu poznáme velikost penisu podle nosu, vlasů nebo ruky?

1. mýtus: Podle nosa poznáš kosa

To samé platí o velkých chodidlech a širokých dlaních. Trochu to svádí k myšlence, že když má muž velký přerostlý nos, nohy nebo ruce, musí i zbytek jeho těla odpovídat velikosti XXL. Podle žen si tuto pověru vymysleli muži, aby nás mohli klamat. A odborníci potvrzují, že velikost mužství nemá nic společného s rozměry ostatních částí jeho těla.

Verdikt: LEŽ

Pokračování 2 / 5

2. Černoši jsou dole pořádně vybavení

Ačkoli to neplatí na všechny čokoládové muže, vědecké studie dokázaly, že většina z nich se opravdu může pochlubit delším a širším penisem než běloši. Stejně tak platí, že Asijci mají naopak nejmenší nářadíčko, které se při erekci zvětší na 10-14 centimetrů. Ztopořený penis průměrného bělocha se zvětší na 15 centimetrů. A pokud máte v ložnici černocha, můžete se těšit na hrátky s 16-20 centimetry.

Verdikt: PRAVDA

Pokračování 3 / 5

3. mýtus: Palec a ukazováček ho prozradí

Už jste slyšela, že velikosti jeho chlouby prozradí jeho rozpětí mezi palcem a ukazováčkem? Žádné studie to dosud nepotvrdily, ale osobní zkušenosti žen, tento výrok potvrzují. Malý průzkum můžeme provést právě zde pomocí ankety. Staňte se na chvilku vědcem a zkuste na svém partnerovi potvrdit nebo vyvrátit tento výrok.

Verdikt: PRAVDA nebo LEŽ?

Pokračování 4 / 5

4. mýtus: Hlava jako koleno značí velký penis

Samozřejmě je řeč o mužích, kterým vypadaly vlasy samy od sebe, ne pomocí holící strojku bez nástavce. Mužské plešatění je spojeno s vysokou hladinou testosteronu, který z nich dělá sexuální mašiny. Ano, plešatí muži opravdu bývají náruživější, ale o velikosti jejich chlouby holá hlava nerozhoduje.

Verdikt: LEŽ

Pokračování 5 / 5

5. mýtus: Je ukecaný? Má ho malého!

Pokud máte v partě přátel někoho, kdo se s chutí poslouchá a pravidelně vypráví o nejrůznějších sexuálních hrátkách, které zažil, pravděpodobně tím zakrývá úsměvnou velikosti svého mužství. Stejně tak muž, který píská na každou ženu se výstřihem, chlubí se novým autem a vypráví převážně ve společnosti žen chlípné anekdoty. Psychologové potvrdili, že muži s malým penisem jsou hluční a rádi na sebe upoutávají pozornost. Léči si tak komplexy ze svého menšího přirození.

Verdikt: PRAVDA

Článek připravil Blesk pro ženy.